Не е вярно, доста време вярваше, че съм позитивно лудMZ4 написа:^^^:shock:![]()
Винаги съм вярвала в твоя позитивизъм!
Що ме карате да си говоря сам?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ако темата е още за живота след смъртта, хм, да се изкажа.
Нищо не става след смъртта - просто хората не могат да приемат тази мисълта и са си измислили разни неща като рай, ад, задгробен живот, прераждания... В действителност обаче нищо интересно не става. Затова трябва да се стараеш да използваш живота си пълноценно, колкото и тъпо да звучи, защото после ...
Нищо не става след смъртта - просто хората не могат да приемат тази мисълта и са си измислили разни неща като рай, ад, задгробен живот, прераждания... В действителност обаче нищо интересно не става. Затова трябва да се стараеш да използваш живота си пълноценно, колкото и тъпо да звучи, защото после ...
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Винаги съм се чудела защо хората толкова се ужасяват от смъртта. И дали ги е страх да умрат, или по философски мислят в перспектива и се ужасяват от възможните перспективи. Даже се сещам за един филм, дето някакъв дядка описва на едни дечица Рая и те почват да ах-кат колко им се умира... За съжаление все още не съм научила какво става ПОСЛЕ от достоверен източник. Което значи, че май ще умра с интерес 
Сещам се за някакво психотестче дето те карат да подредиш една черна стая и това била представата ти за смъртта. Или може би за това след нея. Та как изглежда вашата черна стая? Между другото тая тема може да стане страшно смислена, което е плашещо. Но човек никога не знае
tamerlan, добрютро и от тук
Сещам се за някакво психотестче дето те карат да подредиш една черна стая и това била представата ти за смъртта. Или може би за това след нея. Та как изглежда вашата черна стая? Между другото тая тема може да стане страшно смислена, което е плашещо. Но човек никога не знае
tamerlan, добрютро и от тук
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
материята не може да изчезне, дори след клиничната ни смърт тялото ни ще продлжава да живее...
клетките ни постепенно ще умират, а някои дори ще продължават да се размножават...
после нашето тяло ще се превърне в белтъци за друго живо същество или най-малкото ще претърпява хиляди, милиони химични реакции...
въпросът е дали разумът ни ще умре, дали няма някаква част от същността ни, която може да оцелее и след клиничната смърт на тялото ни
клетките ни постепенно ще умират, а някои дори ще продължават да се размножават...
после нашето тяло ще се превърне в белтъци за друго живо същество или най-малкото ще претърпява хиляди, милиони химични реакции...
въпросът е дали разумът ни ще умре, дали няма някаква част от същността ни, която може да оцелее и след клиничната смърт на тялото ни
Последно промяна от inaccessibility на 27 Дек 2006, 23:23, променено общо 2 пъти.
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Все повече и аз самата се самоубеждавам в тази теза и направо ми се реве..coup написа:Ако темата е още за живота след смъртта, хм, да се изкажа.
Някак си не искам да е така!
егаси за какво живеем, след като ще умрем...
направо не искам да се замислям, че току виж ме хванала някоя друга депресия.
По-добре да си живея живота. И вие така
Ами, какво да ти кажа, аз пък не се отчайвам от този факт. Животът е нещо невероятно, дадено ти е един път по случайност - можеш да го изживееш по различни интересни начини. Какво тъжно има в това?
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не разбирам защо не възприемате теорията ми за глистите! подплатена е и с разкази на хора, които са изпадали в клинична смърт и после са ги съживявали
според мен всеки биологичен вид си има астрален вид-близнак, хората и глистите са такива например. така като умре човек се преражда в глист, като умре глист се преражда в човек...
подобни виждания са застъпени и в хиндуизма, и в даоизма, както и във вярванията на южноамериканските индиянци
според мен всеки биологичен вид си има астрален вид-близнак, хората и глистите са такива например. така като умре човек се преражда в глист, като умре глист се преражда в човек...
подобни виждания са застъпени и в хиндуизма, и в даоизма, както и във вярванията на южноамериканските индиянци
Последно промяна от GaVrosH на 28 Дек 2006, 00:59, променено общо 1 път.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: