Пагане, с лека ръка раздаваш унищожителни присъди! Знаеш ли, има една хубава мисъл- Властта унищожава тези, които не умеят да си служат с нея Помисли върху това! Помисли също ако ти и семейството ти, както и други хора сте строени в редица и аз мина покрай вас, погледна хладно и наредя - "Да бъдат унищожени!", дали ще ти бъде така весело??
Росен Тимчев, отношението ти към котките е трогателно, но далеч противоречи на човечността и толерантността, които, сигурна съм, се опитваш да ни внушиш, че всява подобен тип поведение.
Котките не ги ебе за хората. А рядко ги ебе и за самите тях. Нищо против животните - не бих се гаврила с труповете им - ето това е толерантност. Ама зщо някакъв си бездомен бацилоносител ще хапе потенциалните ми деца, ще им пренася болести и ще тежи сам на себе си с безполезното си съществуване? За самите котки е по-добре да бъдат избивани. Както и кучетата. На бойното поле смъртноранените войници са били доубивани, за да не севри врагът с тях. Спомнете си за Кочо от Перущица! Да направим света едно по-добро място за живот - нека унщожим бездомните паразитоносители на 4 крака. В крайна сметка сме хора, трябва да се подкрепяме! Освен това всеки трябва да поема отговорност за действията си - щом не можеш да си гледаш МАЧКАТА, удави я преди да е изяла пилетата на комшията!