Признават ли се дипломите от СУ извьн Бьлгария?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Признават ли се дипломите от СУ извьн Бьлгария?
някьде бях чел,че дипломите за определени специалност се признават в европа и америка а сьщо така се обмисля това и за други специалности?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ами различно е ...
зависи от страната и специалността.от някои преподаватели съм чувала, че това с трансфера на кредити е добра идея , но на практика е чиста формалност на този етап....в чужбина нямали интерес да ни признават дипломите , защото сме им конкуренция...
Все пак зависи от конкретната държава...
признават се в Европа
със сигурност мога да кажа, че в целия Европейски съюз се признават, трябва само превод и легализация/препоръчвам ви направете си го сами, а не плащайте на посреднически фирми/. Мен ме приеха магистратури в Германия и Финландия с бакалавърската диплома от СУ, че и стипендии ми дадоха/ за това как в другата тема!!!/.
Дипломите от СУ винаги са се признавали навсякъде. Все пак това не е НБУ 
Групите от свободните вектори имат прости идеали-те искат да притежават пръстени. Когато полиномите пуснат корените си в някое поле, Лайбниц и Нютон ще интегрират към нашето пространство онези диференциални форми, които имат сериозен потенциал.
Здравейте,
Във връзка с дипломите ...
Ами аз като гледах документите на един мой саквартирант преди 4-5 години се у4удих 4е в документи за кандидатстване в уни в САЩ наред със каквото се сетите европейско висше училище се мъдреше напечатано и нашето мило родно сладкинко СУ. Пича завери некакви препоръчителни писма и замина. та от тогава - ни вест, ни кост, някой ми каза че му се радвали там и му давали да води упражнениа, да влиза в хай-тек лаборатории, абе луда работа, ама кога ще ги стигнем американците, виж това не знам.
Айде лека и полека!
Във връзка с дипломите ...
Ами аз като гледах документите на един мой саквартирант преди 4-5 години се у4удих 4е в документи за кандидатстване в уни в САЩ наред със каквото се сетите европейско висше училище се мъдреше напечатано и нашето мило родно сладкинко СУ. Пича завери некакви препоръчителни писма и замина. та от тогава - ни вест, ни кост, някой ми каза че му се радвали там и му давали да води упражнениа, да влиза в хай-тек лаборатории, абе луда работа, ама кога ще ги стигнем американците, виж това не знам.
Айде лека и полека!
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Ако не може - колкото може!