Изпита по ИБДП при Токушев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То като се замисли човек, при Токушев всичко е култово.
Като се започне от начина, по който си тества микрофона преди лекция, и се стигне до "С това си позволявам да приключа за днес"
Човекът си има реплика за всичко /коя от коя по-култова/!

Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това ми е много познато, но лееееееко модифицирано, хвала такЪвИ преподаватели...got написа:Абе човекът е и на доста години...Не знам точно, но доста...Чух да ми разправят, че едно време бил прокурор...Някаква колежка на изпит се разревала и той казал" Вижте, колежке, аз съм пледирал за 9 смъртни присъди"...
"Гледали ли сте филм на ужасите? Не? Тогава ще го видите. Отблизо. И не само ще го видите, ами и ще участвате в него. Главна роля."
Простете за офтопика, но тия преподаватели са най-точните.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Otkrovena
- В началото бе словото
Изпокъсах си нервите да уча за този изпит. Цяла година четене за контролни, 8 дни четене за изпита и накрая - бяло поле.
Като видях как разпъва на кръст една колежка, психиката ми се срина тотално. Постоянното местене и факта, че слушаш отговорите на колегите и неговите постоянни прекъсвания, заличиха всяка възможност за концентрация на изтормозения ми мозък. Като се замисля как на магия го взех този изпит се радвам, че няма да се явявам пак.
Като видях как разпъва на кръст една колежка, психиката ми се срина тотално. Постоянното местене и факта, че слушаш отговорите на колегите и неговите постоянни прекъсвания, заличиха всяка възможност за концентрация на изтормозения ми мозък. Като се замисля как на магия го взех този изпит се радвам, че няма да се явявам пак.
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Определено Д.Токушев е всяващ смут проф...
То изпитът първия семестър при декана си е направо изпитание за все още младата студентска душа. Поздравления на всички,които са си взели изпита при него и са горе-долу доволни! 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
kolegi, ako nqkoi oste ne e zakupil u4ebnizite za toku6ev, prodavam moite na polovin zena: mirinta@abv.bg
ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВО – ФОТОКОПИЕ – 8,00 - прoдава се за: 4,00
ИСТОРИЯ НА НОВОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО - ДИМИТЪР ТОКУШЕВ - СИБИ 2004 – ОРИГИНАЛ – 13,00 - прoдава се за: 6,50
ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВО – ФОТОКОПИЕ – 8,00 - прoдава се за: 4,00
ИСТОРИЯ НА НОВОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО - ДИМИТЪР ТОКУШЕВ - СИБИ 2004 – ОРИГИНАЛ – 13,00 - прoдава се за: 6,50
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колега тук да не е "Славейков"npa написа:kolegi, ako nqkoi oste ne e zakupil u4ebnizite za toku6ev, prodavam moite na polovin zena: mirinta@abv.bg