Подписка за предварителен по Английски? (и не само)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено

Да или Не за предварителен по Английски

Да! :)
226
81%
Не! :@
54
19%

Общо гласове: 280

maxi

Мнение от maxi »

Приятели,много телевизия гледат май някои хора-абе тия от СУ не си удържат на обещаната дата да извадят резултатите от редовния изпит,вие се надявате на предварителен -ами те ще го проверят два дни преди редовния и няма да знаем кво става. Я да ги оставим да пасат,а.........
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Твърдо за.
maxi

Мнение от maxi »

Eвала,gombeTo!
Ми няма да им се молим на тия,нека добре си наточат балтиите.То не се знае кой ще се смее последен -ще ги видя кви ще ги пеят като им врътнат кранчето и ги задължат да приемат с матура.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

slavcho написа:Има ли някой с мен или не :shock: На кого ще му направи впечатление само някакви си провинциалисти от Бургас. Сговорна дружина планина повдига ..
Какво искаше да кажеш с това?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Ами нали не сме София, за тях сме сигурно провинция.

П.С. Знаеш ли че ние май се знаем ;) Ти преди в М.Рудник ли си живяла?
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Да, там живях :D А от къде се знаем!? :shock: Я по-добре пиши ЛС, че става твърде искрено и лично :P :lol:
Изображение

valence_to
В началото бе словото

Мнение от valence_to »

Мойто мнение е че трябва да има предварителни изпити по всички предмети, защо да няма по английски, това си е една много добра тренировка за истинския изпит, ако не си държал такъв изпит!
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Ами да, щом го може Пловдивския, защо да не го може и СУ.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Защото не го иска! :evil:
Аватар
ASTERIX
В началото бе словото

Мнение от ASTERIX »

Аз лично съм твърдо ЗА. Но истината е ,че ако от университета не решат просто си чешаме езиците
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

Против! :lol: :lol: :lol:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

slavcho написа:Ами да, щом го може Пловдивския, защо да не го може и СУ.
В Пловдовския обаче изпитът е сякаш по-лесен :) Най-малкото го няма ония стрес от типа на "Минаха ви 20те минути за първо упражнение, отгърнете следващата страница и помнете, че НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ВРЪщАТЕ ПОВЕЧЕ НА НЕЯ" :evil: Може и да звучи маловажно, но мен лично много ме дразнеше тая част от изпита в СУ :? А в ПУ си ти дават листите с упражненията и си те оставят да правиш каквото искаш, да си разпределяш времето както искаш и изобщо никакъв стрес нямаше 8)
Изображение

eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

greeny написа:
Аз си мисля че няма човек,който да бъде против предварителен изпит,защото това си е втора възможност.Доста е да чакаш и да си загубиш цяла една година за да се пробваш пак
еми аз пък съм против. както вече написах - а не искате ли по един изпит всеки месец да ви сложат?!?
не може аз да съм влязла(а и всички, кандидатствали преди появата на предварителните изпити) с оценки само от едно явяване на изпити, а тука разни пикльовци, дето цяла година си веят парцалите и се чудят къде да си размотават задниците да имат предварителни изпити. а пък даже и по повече предмети. и половината от тях да ми влизат на чист късмет или пък 2 месеца да си доучват това, което не са научили. еми малко е нечестно. някъде по света да сте чули за такива глупости? по 2 изпита за кандидатстване. който не успее, догодина пак!
Напълно съм съгласна!
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
A Mind is a terrible thing to waste!
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Айде стига злорадствания, а. Не кандидатствате с английски и затова така говорите. Защо да няма предварителни? Така всички са доволни - ние имаме още един шанс, а университета гълта такси за изпити.
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

еми аз пък съм против. както вече написах - а не искате ли по един изпит всеки месец да ви сложат?!?
не може аз да съм влязла(а и всички, кандидатствали преди появата на предварителните изпити) с оценки само от едно явяване на изпити, а тука разни пикльовци, дето цяла година си веят парцалите и се чудят къде да си размотават задниците да имат предварителни изпити. а пък даже и по повече предмети. и половината от тях да ми влизат на чист късмет или пък 2 месеца да си доучват това, което не са научили. еми малко е нечестно. някъде по света да сте чули за такива глупости? по 2 изпита за кандидатстване. който не успее, догодина пак!
Въх, дето казва една моя учителка, защо злобееш? Да не би сами да сме си измислили системата на предварителните? "Пикльовците" считат, че просто трябва да има равноправие (и не-пикльото greeny, влязъл в СУ с един изпт, май също това иска?) Ако изпита ще бъде един, нека бъде един ЗА ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ, ако има предварителни - да има ЗА ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ. Схващаш ли идеята?
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”