Свирите ли на нещо?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ами май това ще да е. Абе трябват си уроци и туйтоЦиндил-Пиндил написа:Да разбирам ли, че и аз съм достигнал до този етап?pora_e_priqtel написа:Препоръчвам ти да отидеш на няколко урока по който инструмент си избереш, защото е твърде вероятно да си заучил много неща погрешно. И аз съм така, почти напълно самоук, ама това не ме радва особено. Специално за китарата имам предвид - всички китаристи, които съм питал ми казват, че ако свикна да правя това или онова погрешно после ще ми е по-трудно да отвикна, а ако не го направя в един момент ще зацикля и няма да мога да напредна повече. Аз май почти съм го стигнал тоя момент, не че съм напреднал де, нищо подобно (един от малкото случаи, в които според мен скромността не е излишна). Абе трябва да се изюркам и да тръгна пак на уроци по китара
Не съм ходил на уроци и за две години откакто имам китара поразучих доста песнички, но... изведнъж си дадох сметка, че цикля на тях и стилът на свирене, който съм усвоил покрай тях (повечето са на Нирвана) ми пречи да разуча нещо ново. Едва ли не имам чувството, че са ми вързали ръцете и колкото и да мъча нещо по-различно, все не се получава задоволително
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Според мен уроците по китара са само доколкото да изградиш правилна постановка и техника на свирене и да научиш основните неща в теорията и практиката
От там нататък - яко свирене на най-различни неща, още по-добре собствени идейки, най-вредното за един музикант (без значение професионален или любител) е да цикли на един стил. Развитие и разширяване на музикалния мироглед му е майката
Иначе аз свиря на китара (електрическа, уестърн и класическа), бас, малко на клавишни инструменти и елементарно ниво на барабаните
Също така се опитвам да пея... с променлив успех 
Иначе аз свиря на китара (електрическа, уестърн и класическа), бас, малко на клавишни инструменти и елементарно ниво на барабаните
Life is killing me...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Код за потвърждение: Избери целия код
духови инструменти (тромпет, флейта, обой...)
0%
0% [ 0 ]- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искам да ви попитам нещо:
На 20 години съм, никога не съм свирила на никакъв инструмент, нямам музиканти в семейството, нямам глас, но много преподаватели по музика са ми казвали,че имам верен слух. Искам да се науча да свиря на китара. Имам ли шансове или съм прекалено стара за тази дейност?
На 20 години съм, никога не съм свирила на никакъв инструмент, нямам музиканти в семейството, нямам глас, но много преподаватели по музика са ми казвали,че имам верен слух. Искам да се науча да свиря на китара. Имам ли шансове или съм прекалено стара за тази дейност?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Никога не е късно човек да се научи на каквото и да било...Стига да има желание разбира се...Има хора на по 30-40години дето учат език(пък той се учи най-трудно в "напреднала" възраст).Аз съм на 23 пък съм си мислел не веднъж за това,но никога не са ми оставали време и пари за музикални инструменти
.
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Имаш ли желание никога не е късно..coup написа:Искам да ви попитам нещо:
та ти си на 20...
човек се учи, докато е жив!
Аз също съжалявам, че от малка не съм започнала да изучавам даден инструмент, но пък за сметка на това започнах от по-рано с танците..
А и щом преподаватели по музика са забелязали верния ти слух...
какво чакаш?
Аз също бих искала, но за момента не намирам време за още едно занимание.Успех.
мерси за милите думи,но ми се щеше някой свирещ да ме светне, защото все си мисля,че съм дърта за тази работа. Ученето на някакъв език ми ес струва много по-лесно. Освен това китрата е много труден инструмент.
Последно промяна от coup на 23 Дек 2006, 16:22, променено общо 1 път.
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?