Между другото специалността наистина сме печени.Има 2-3 сериозни издънки,което е добре според мен.feichka написа:Къде ще ни заврат в Щудгард?!?Joker написа:Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин
![]()
![]()
И по какъв особен начин ни обичат, ние сме симпатични, сладурски и ученолюбиви деца...
За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, ние двамата с теб сме от издънките, нали?:-)THE_PARASITE написа:Между другото специалността наистина сме печени.Има 2-3 сериозни издънки,което е добре според мен.feichka написа:Къде ще ни заврат в Щудгард?!?Joker написа:Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин
![]()
![]()
И по какъв особен начин ни обичат, ние сме симпатични, сладурски и ученолюбиви деца...
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
melestorm написа:Да, ние двамата с теб сме от издънките, нали?:-)THE_PARASITE написа:Между другото специалността наистина сме печени.Има 2-3 сериозни издънки,което е добре според мен.feichka написа:Къде ще ни заврат в Щудгард?!?Joker написа:Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин
![]()
![]()
Няма да коментирам...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ок, ще си пишем в другата тема!