За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

feichka написа:
Joker написа::lol: Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин :shock: :? :wink:
Къде ще ни заврат в Щудгард?!? :roll: И по какъв особен начин ни обичат, ние сме симпатични, сладурски и ученолюбиви деца... :lol:
Между другото специалността наистина сме печени.Има 2-3 сериозни издънки,което е добре според мен.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Издънките сме навсякъде! :wink:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

THE_PARASITE написа:
feichka написа:
Joker написа::lol: Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин :shock: :? :wink:
Къде ще ни заврат в Щудгард?!? :roll: И по какъв особен начин ни обичат, ние сме симпатични, сладурски и ученолюбиви деца... :lol:
Между другото специалността наистина сме печени.Има 2-3 сериозни издънки,което е добре според мен.
Да, ние двамата с теб сме от издънките, нали?:-) :kermit:
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

melestorm написа:
THE_PARASITE написа:
feichka написа:
Да, ние двамата с теб сме от издънките, нали?:-) :kermit:

Няма да коментирам... :roll:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Колееееги, имаме си тема в другия раздел. :) Там се обяснявайте в лИбов, тук оставете нашите наследници да се развихрят. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аре оставаме тая тема на лисиШките и язовШетата !!! :lol:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

THE_PARASITE написа:Аре оставаме тая тема на лисиШките и язовШетата !!! :lol:
:spam2: :kermit: :naka: Ок, ще си пишем в другата тема!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”