Ми да! преди време в медиите се заговори за някаква кампания "masturbate for peace" или нещо от тоя сортGaVrosH написа: свършването като форма на протест
Време е и ние да дадем своя принос за постигането на световен мир и благоденствие
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Българите са били под бобство 5 века. Това е станало като част от характера ни все да се примиряваме и с нищо да не се противопоставяме срещу нещата, които не ни харесват. Ако не се променим скоро - не вярвам да стигнем далеч.Iluvitar написа:Според мен просто всички са или изплашени или ги мързи да изразят мнението си гласно и публично......... Това си е българския начин на мислене в последните няколко десетилития за да има протести трябва да има и силни личности и вяра, иии възпитание, и обществоТва си е само според мене де
Ботев изразява нелицеприятната истина:“свестните у нас считат за луди”.zaHimiqta написа:Българите са били под бобство 5 века. Това е станало като част от характера ни все да се примиряваме и с нищо да не се противопоставяме срещу нещата, които не ни харесват. Ако не се променим скоро - не вярвам да стигнем далеч.Iluvitar написа:Според мен просто всички са или изплашени или ги мързи да изразят мнението си гласно и публично......... Това си е българския начин на мислене в последните няколко десетилития за да има протести трябва да има и силни личности и вяра, иии възпитание, и обществоТва си е само според мене де