За специалността Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Модератор: Boromir
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Ахахах... сега съм прост, защото смятам, че специалността е тъпа ли?Разбирам.. вие освен всичко можете да приемате чуждо мнение...И не ми обясняваи колко съм подходящ за УНСС... Много мразя да се правят заключения за някой, който не познаваш
) изключително оригинално е... А и имам право да си пиша, в която искам тема и да си споделям мнението... и ще продължавам да го правя 
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ами, изказвай си мнението за каквото искаш, но не по този тъп начин. Опитваш се да ни убедиш колко е неперспективно МСЮЕ и обратното - правото е върха на всичко и видиш ли като завършиш те чакат 100 работни места, специално за теб!
Аз да съм казала нещо за правото, с изключение на малката забележка, че човек завършил право ми е несъвместимо да стане журналист?!
Защитих си доводите защо съм избрала тази специалност, без да давам изводи за специалности с които не съм запозната!
Аз да съм казала нещо за правото, с изключение на малката забележка, че човек завършил право ми е несъвместимо да стане журналист?!
Защитих си доводите защо съм избрала тази специалност, без да давам изводи за специалности с които не съм запозната!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
То като стана дума за хората където бачкат в медиите, че не са завЪршили журналистика и мисля,че от там идва и проблема на Българската журналистика.
Просто всеки трябва да си знае мястото и т.н. А в България разбира се не е така и затова сме на тоя хау.
Даже в 1 статия четох,че Венелин Петков от бтв признал,че на медията и липсвало качествени кадри,ама какво да правят хората - ще търсят бре
Просто всеки трябва да си знае мястото и т.н. А в България разбира се не е така и затова сме на тоя хау.
Даже в 1 статия четох,че Венелин Петков от бтв признал,че на медията и липсвало качествени кадри,ама какво да правят хората - ще търсят бре
-
Kandidatstva6t
- В началото бе словото
Хич не ми е европейско да говоря с тебе батенце, така че просто отминавам. Не ми се прави на мноу секси с изтърканите и тривиалните си изразчета. Не може да не харесваш нещо, с което не си запознат, така че кърти мивки, лепи плочки, но и не говори за нещо, от което си нямаш и ни най-малка представа.fly4o написа:Ахахах... сега съм прост, защото смятам, че специалността е тъпа ли?Разбирам.. вие освен всичко можете да приемате чуждо мнение...И не ми обясняваи колко съм подходящ за УНСС... Много мразя да се правят заключения за някой, който не познаваш) изключително оригинално е... А и имам право да си пиша, в която искам тема и да си споделям мнението... и ще продължавам да го правя
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Точно в този смисъл ще използвам твоите думи.ТИ ПРАВИШ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА НЕЩО,КОЕТО НЕ ПОЗНАВАШ.Ако наистина си печен ще видиш,че сам си противоречиш и ще го признаеш.fly4o написа:Ахахах... сега съм прост, защото смятам, че специалността е тъпа ли?Разбирам.. вие освен всичко можете да приемате чуждо мнение...И не ми обясняваи колко съм подходящ за УНСС... Много мразя да се правят заключения за някой, който не познаваш) изключително оригинално е... А и имам право да си пиша, в която искам тема и да си споделям мнението... и ще продължавам да го правя
- feichka
- Форумно зомби
И аз това казвам.THE_PARASITE написа:Точно в този смисъл ще използвам твоите думи.ТИ ПРАВИШ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА НЕЩО,КОЕТО НЕ ПОЗНАВАШ.Ако наистина си печен ще видиш,че сам си противоречиш и ще го признаеш.fly4o написа:Ахахах... сега съм прост, защото смятам, че специалността е тъпа ли?Разбирам.. вие освен всичко можете да приемате чуждо мнение...И не ми обясняваи колко съм подходящ за УНСС... Много мразя да се правят заключения за някой, който не познаваш) изключително оригинално е... А и имам право да си пиша, в която искам тема и да си споделям мнението... и ще продължавам да го правя
E може, но дали ще са с такава стойност.Пък дай да те видим, къде ще учиш турски в София и ще го овладееш добре.Според мен специалността подготвя много добри балканолози, а пък тези хора в нашата родина не са чак толкова много.Като ни сравняваш с юристите си отговори на простия върпос - кой е по-ценен 20 висококвалифицирани специалисти по балканска проблематика или десеткихиляди прависти(не, че искам да обидя някой колега юрист).Все пак новата специалност има и свойте плюсове, които ти явно не можеш обективно да забележиш.fly4o написа:Да, в много сфери!!!Например??? В посолство? Те задължително търсят хора с такова образование! Езици човек може да учи и извън университета и да ги научи доста по-добре!
Хората, който се погрижиха МСЮИЕ да е факт, именно тази година, са знаели добре, от какви хора имат нужда в СУ и точно каква специалност трябва да се създаде, не подценявай това.
Аре със здраве!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
Къде ще ни заврат в Щудгард?!?Joker написа:Днес обсъждаха от догодина да ви пратят изцяло да си учите в Щудгард, защото там можело да се осигурят достатъчно аудитории за вашата нова специалност, която в ИФ започнаха да обичат по особен начин
![]()
![]()