Английският - есето
Модератор: Boromir
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Айдеее ... стига стряскахте "ве" ... отивате пишете вземате влизате .. с точки е всичко някъде имах записано за кое колко се отнемат и ако го намеря ще го изпратя като съобщение... а аз никаква идея нямам какво съм направил на есето защото нямах време да отида и да си видя работата, но знам че не е оценявано от арбитър знам че ми е близо 500 - 600 думи и знам че трябва да е добро защото няма какво друго да ми компенсира точките до нужните за оценката която получих ... а като цяло DON'ТS - don't panic и другото е да стискате палци
Успех!
стрийм
-
maxi
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
и аз ходих на образователни
не беше зле .. стига да попаднеш на добър учител и мн добре може да е.. иначе хващате книжките решавате вс тестове пишете по всяка тема и така .. все някой трябва да ви ги провери есетата де няма 100% гаранция че ще ви оценят както биха ви оценили в СУ но със сиг. ще ви дадат представа за това до каква степен можете да пишете есе на ЕНГ .. лека нощщ
стрийм
-
maxi
Ей тва е приказка - риспект! А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябваque3n0fdrama написа:Вместо да се чудите кое правило откъде да научите, ходете да прочетете някоя друга книжка и си обогатете речниците, и всичко ще е наред. Успех

А ако вече си го направил (не Тери Пратче, но други книжчициBoromir написа:Ей тва е приказка - риспект! А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябваque3n0fdrama написа:Вместо да се чудите кое правило откъде да научите, ходете да прочетете някоя друга книжка и си обогатете речниците, и всичко ще е наред. Успех![]()
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Много на място, аз ако не бях играла Red Alert навремето, на изпита в Пловдив sentry със сигурност щях да го напиша със "c", както поне 90% от хората с които говорих след това. Така че, позволявам и куестове, и Цивилизацията (аз съм играла само 2 на едно старо пц с 95Boromir написа:А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябва![]()

Надушвам, че сме от една породаque3n0fdrama написа:Много на място, аз ако не бях играла Red Alert навремето, на изпита в Пловдив sentry със сигурност щях да го напиша със "c", както поне 90% от хората с които говорих след това. Така че, позволявам и куестове, и Цивилизацията (аз съм играла само 2 на едно старо пц с 95), тя беше много интересна
Така се учи английски

-
maxi