Аз не бих я съжалила.Циндил-Пиндил написа:Горкото същество
The Pussycat Dolls
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Илияне, аз не знам как успяваш да правиш разлика между Риана и тия барбита - на мен всичките ми звучат еднакво..
абе за мен всичко, което не става за пого, не си заслужава да бъде слушано
абе за мен всичко, което не става за пого, не си заслужава да бъде слушано
Последно промяна от Tripio на 14 Яну 2007, 11:30, променено общо 1 път.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ммм..Кристина Агилера определено не е мой тип..малко и досадно, криви крaчка, дразнещ глас, не показва нищо ново и интересно, твърде обикновенна и предсказуема като имидж
Риана - прекалено ми е "бонбонена" ако ме разбирате, иначе талантливо момиче и добре се справя, вземайки предвид и малката й възраст.
Мадона - ТУК ВЕЧЕ БЕЗ КРИТИКА...това определено е любимката ми...има невероятен и най-вече собствен стил, винаги шокира, изненадва и прави зашеметяващи шоута, ако някои е гледал концертите й, винаги показва нещо ново, интересно, нестандартно и в същото време не изменя на стила си..просто я обожавам.

Риана - прекалено ми е "бонбонена" ако ме разбирате, иначе талантливо момиче и добре се справя, вземайки предвид и малката й възраст.
Мадона - ТУК ВЕЧЕ БЕЗ КРИТИКА...това определено е любимката ми...има невероятен и най-вече собствен стил, винаги шокира, изненадва и прави зашеметяващи шоута, ако някои е гледал концертите й, винаги показва нещо ново, интересно, нестандартно и в същото време не изменя на стила си..просто я обожавам.