СУПЕРДЕРБИ 2:0 - Коментари :)
Модератори: ники, Methuselah
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Отбора на Форума се представя добре... време е за истинско дерби срещу сериозен противник
ще се поразстърся за такъв.... освен това ви обещавам /понеже самия аз сэм с лека контузия и трябва да се пазя за съдийските тестове през пролетта / да ви пратя Ахмед Ахмед за рефер- ще се справи отлично, сигурен съм! 
Роска, ако наистина успееш да направиш това за отбора на форума аз лично ти обещавам, че имаш 3 бири от мен, предполагам, че и други от отбора ще те почерпят с нещо. Но за да дойде такъв именит рефер, е необходимо да направим наистина някаква много сериозна организация за силен двубой, а не да се излагаме като репи. Трябва да играем на Спортна София срещу силен отбор. Мога да уредя контрола срещу "7 дни спорт", но тогава няма да знам за кого да участвам.
Да живее отбора на Форум СУ
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Не само от DobreFF, но и от мен ще имаш почерпка.Росен Тимчев написа:Отбора на Форума се представя добре... време е за истинско дерби срещу сериозен противникще се поразстърся за такъв.... освен това ви обещавам /понеже самия аз сэм с лека контузия и трябва да се пазя за съдийските тестове през пролетта / да ви пратя Ахмед Ахмед за рефер- ще се справи отлично, сигурен съм!
Ахмедчо съм го псувал доста, когато е свирил на "Овча Купел", но като цяло не го помня с крайно негативни постъпки към моя любим тим. Супер ще е, ако наистина го доведеш. Евала, ако стане.
Колкото до сериозен противник, мисля че археолозите не бяха несериозни - момчетата играха доста добре срещу нас.
Все пак - ако и това направиш - пак евала.
От разформироване на тима до страхотни мачове!
От "разпни го" до "осанна"!
Мисля, че момчетата от форума стават все по-сериозни и мисля, че тимът също.
ПРОДЪЛЖАВАМЕ!!!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Божеее толко ли сме ви под нивото пичове че толко бързо ни отписахте... ай стига де аз не мисля че сме чак толко зле, че чак към УНСС да се оглеждате, дайте примерно да направим първо едно вързано мачле или нещо такова да стане "сериозно"... че ни бихте бихте ни ама не вярвам да ви е било особено лесно и безпроблемно, все си мисля че колкото пъти играем всеки мач ще е по-непредсказуем от предния... освен ако действително не сме си толко зле...
P.S. Даа знам че никой от вас не го е написал черно на бяло, просто си падам малко параноик
P.S. Даа знам че никой от вас не го е написал черно на бяло, просто си падам малко параноик
zamunda.net will never die!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя