Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Абе аз да питам как аджеба да се регистрирам във форума по английска фонетика? Става дума за този форум http://linguistics.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php - Правя всичко което си требе, но не ще да ме регистрира, само мрънка нещо чене съм написала кода правилно. Епа правилно си го пиша! Не съм сляпа, от 5 пъти все единия щях да уцеля. Капака беше като ми заяви, че session-a ми е изтекъл и да пробвам пак later...
Някой да помогне със съвет?
Някой да помогне със съвет?
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Някой знае ли, дали се провеждат курсове по английски език за начинаещи към СУ, защото знам, че има такива към Катедра "Немски език"?
Колко бавно се развиваше човешката личност и колко много път трябваше да извърви тя , докато разбере необятната сложност на нещата , хората и събитията! -Димитър Димов
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
ще пиша за развитието, сега мисля как дда формулирам писмото 
И аз щях да се поболявам за теста във вторник, добре че съм освободена и няма да го правя
Аман от езикознание, веднъж вече ме изцедиха по тоя предмет в Пловдив, остана и тук да повторя същата процедура и ще остана без кръвчица вече... А вие имате късмет с Багашева - това го запомни от мен
Аз бях при истински кръвопиец, как изкарах петица и до днес не мога да си обясня (всъщност карах на кафе и успокоителни двата дни преди изпита, не спах и учих.. само като се сетя настръхвам)
В момента уча за Събев утре - обаче ми е толкова коледно вече, че съм като на антидепресанти - свиркам си, слушам метъл и общо взето не ми пука (засега)
И аз щях да се поболявам за теста във вторник, добре че съм освободена и няма да го правя
В момента уча за Събев утре - обаче ми е толкова коледно вече, че съм като на антидепресанти - свиркам си, слушам метъл и общо взето не ми пука (засега)
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Знам
Но мен той не ме долюбва - на втората лекция отидох да му кажа да ми признае изпита от Пловдив, той ми вика "Ами ти нищо не си се изявила досега, а и там не учите един раздел от учебника" и аз го попитах съответно тогава каква е презумпцията да се признава цяла година на студенти прехвърлени направо втори курс, а не кандидатствали наново като мен. Той ме изгледа злобно и каза 'Направи теста и ще видим...' Та човека в момента си прави всичко възможно да ми намали оценките. То на мен си ми беше ясно, че няма да ми го признае де... Тази седмица отивам да се разправям в деканата по този въпрос и по въпроса с ЛТЗ-то... Аман вече!
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ау, твойта не е лесна...
Имаш основание да ти признаят изпитите. Поне недей да се косиш за Фонетиката, щото там е лесна материята.
А за ЛТЗ...Не трябваше да го споменаваш, щото направо не ми се мисли. 40 въпроса конпсект
Потресен съм.
Имаш основание да ти признаят изпитите. Поне недей да се косиш за Фонетиката, щото там е лесна материята.
А за ЛТЗ...Не трябваше да го споменаваш, щото направо не ми се мисли. 40 въпроса конпсект
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ми в Пловдив бяха 38 въпроса - кажи речи същата работаFeverNew написа:Ау, твойта не е лесна...![]()
А за ЛТЗ...Не трябваше да го споменаваш, щото направо не ми се мисли. 40 въпроса конпсект![]()
![]()
![]()
![]()
Потресен съм.
- Swаy
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хах.. и аз говорих след нашия час, а той ми каза "Един ваш колега вече ми обърна внимание"FeverNew написа:Говорих днес със Събев, той каза, че евентуално ще премахнат смотания код.
---
Тестът беше много як. Малко се сдухах като трябваше да му произнасям думите, но като цяло съм доволен.![]()
![]()