FOOTBALL!!!!:)

Архив на всички останали категории.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

FOOTBALL!!!!:)

Мнение от ^PrincessA^ »

Eto tva si e puk moito hobi-Futbolut,sega i zavinagi:)))I si tursq sami6lenici,s koito(eventulano)da vukame zaedno vseki vtornik i srqda ve4er;)I priemam zalozi za nositelq na CESH tazi godina:)))Az li4no sum za Bayern Munchen i samo da 4uq niakoi da se izsmee,ei!:)Vnimavaite:)))
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

определено ще намериш много съмишленици в мъжката аудитория на форума :P
ам на мен ми е рано да се включа в залога :P ама ми се струва, че Bayern Munchen и тази година няма да направи нещо запомнящо се..
иначе много съм навит да ходим да гледаме някои мач на националите :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Zaduljitelno sam tam(na ma4ovete na nacionalite)!!!Daje se setih da si sloja 6alovete v bagaja koito si prigotvqh za tuk(vsu6tnost da si priznaq purvo tqh slojih:)).A da te pitam ti kvo smqta6 za abonamentnite karti?Az bqh dosta navita da si vadq takava za Gerena,ama kato se zamislih ne6to vzeh da se razkolebavam....Ne vqrvam da moga da posetq vsi4ki domakinski sre6ti vse pak-ami ako vzeme 4e padne 2 metra snqg?:).....No ne6to se otklonih ot temata si,a imenno Champions Leauge!Vse pak ne moje da si nqma6 favorit-aide kaji go,ne se sramuvai-vij az kak si priznah za Bayern,vapreki"4udesnoto"im predstavqne poslednite niakolko godini:)I posledno da te pitam-ti kato si v moia blok-TV ima6 li si?da znaem kude da idvame da gledame,vse pak.....(maitap4e)
Изображение

Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

ами не знам..мисля си че няма да ти послужи мн тая карта..аз и не съм запознат точно какво намаление предлага и ала бала
иначе и аз имам намерения да посетя стадион Българска Армия :P ама за мача със Стяуа сигурно няма да мога.. другите мачове едва ли ще са толкова интересни..а някои като този с Левски може и да са опасни :(
иначе като за начало ще си имам едно черно-бяло телевизорче :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ne znam kak stoqt taq godina ne6tata s kartite,ama minalata(za Gerena govorq,razbira se)nai-skupite-za sektor A,bqha okolo 40lv,a nai-evtinite-za G-okolo 15.Ima zna4itelno namalenie za studenti.abe,na dalavera si e:)Obmislqm go vse o6te....:)
Изображение

Аватар
Anislav
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Канал 1 ще предава пряко ЦСКА - Стяуа в четвъртък :!:
доживяхме.. уж обществената телевизия ще предава мач на наш отбор от Евротурнир..естествено само ако мача е на родна земя..че сигурно излиза по-тънко..
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Фенове на футбола има и в женската аудитория-колкото и странно да ви звучи :oops:
По този повод да ви питам дали следите Шампионската лига и гледахте ли как се издъниха "звездите" от Реал :?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Anislave,dnes se vliazoh vav foruma edinstveno s misalta da te zaradvam,4e K1 6e predava ma4a na CSKA,puk eto 4e ti si znael...:(Ami 6e moje6 li da go gleda6-nali vie v 4etvurtuk patuvahte za nasam???
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Oddi,specialni pozdravi ot men!:)Moiata cel v jivota(edna ot mnogoto,de)e da napravq taka,4e ve4e na nikogo da ne mu zvu4i stranno sa4etanieto "jena-futbolen fen":)Ti za real-Leverkusen li govori6?Umrqh si ot kef na toq ma4!!!6toto nikak ne mi e simpati4en belia balet.Ama ne bih kazala 4e togava6noto im predstavqne 6te se prevurne v tendenciq-vse pak kolkoto i da ne gi haresvam,ne moga da otreka 4e sa naistina klasen otbor.....
Ina4e da ne propusna da otbeleja,4e sam zaklet fen na BAYERNNNNNNN MUNCHENNNNNNNN! :wav: Kazvala sam go ve4e mai,ama da ne vi puka,6toto tepurva pak 6te go kazvam:)))
Изображение

oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Общо взето си имам любим отбор в повечето първанства :lol:
Англия-Арсенал, Испания-Реал Мадрид-нищо, че се дънят в момента :? ,Италия-Ювентус, Франция-ПСЖ, Холандия-Аякс, Германия-Байерн Мюнхен
Леверкузен играха добре-не може да им се отрече :? Мисля, че в Реал са започнали да страдат от "звездомания" или просто очакванията са прекалено големи и отборът е в стрес :roll: Ще видим какво ще стане днес :?:
Повечето жени не гледат футбол, което не означава, че няма изключения като теб и мен :wink:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Mnogo gotini izkliu4eniq bih kazala:)Samo 4e tova 6te go obsudim drug put,4e studioto ve4e triabva da e po4nalo-9 minava:)
Изображение

Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

Е... не се изложиха този път :)
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Za Real li stava vapros,Elly?Mnogo dobur ma4 napraviha i te,i Roma!Vaob6te taz godina se radvame na dosta ka4estveni izpulneniq v Ligata.Ama sno6tniq ma4 be6e.......pulna skrub:(Takova bezcelno tur4ane ne bqh vijdala prez jivota si-slava Bogu,4e pone ima6e golove na poraziq,ta da ne zaspq.Vie kvo 6te kajete po vaprosa za Chelsea-Porto?
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ei za malko da zabravq toq put-BAYERN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!! :diabloanifire: Niakvi komentari za ma4a s Ajax?:)
Изображение

oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Челси-Порто се опитаха да ме преспят по едно време, но аз издържах :lol: :lol: :lol: Добре, че вкарваха и голове да мога да се разсънвам като се развика коментатора :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе за Реал-Рома-нямам думи :lol: Да обърнеш мача от 0:2 до 4:2 -мислех, че подобен майтап се случва само в българското първенство :lol:
Моя любимец Роберто Карлош ме съсипа от смях-пак се опитваше да убие хората в публиката, но в крайна сметка вкара много красив гол 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Други”