Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ами с оназ политоложка, Вальо, на която й звънна телефона, ние започнахме да се смеем, тя се обърна към целия курс и попита кво смешно има. А след като се върна - доц. Пиргова направи знак да не се смеем, а междувременно се обърна и започна да се смее в ръкава си, образно казано.THE_PARASITE написа:Аз също се кефя на доц.Пиргова.Наистина е доста позитивен човек.Кате,случки доста така че ако конкретизираш мога да ти кажа със сигурност.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
- feichka
- Форумно зомби
То всеки нормален човек би било логично да си изключи телефона.Joker написа:Това, което разказвате за тази политоложка си е съвсем прието в специалност политология, а и в социология. А в много случаи в ИФ ако ви звънне мобифона, направо ще ви изгонят. Мен също веднъж, миналата година. Ама с право!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
Така де, звука имах предвид!THE_PARASITE написа:Аз лично не си гася телефона,а изключвам звука,защото може да е нещо важно понякога.Но ако се замислим и преподавателите не си гасят поне звука на телефоните.Досега не съм видял нито един,на който да не му е звънна по време на лекция.
Както е казал поета "не се гаси туй що негасне"THE_PARASITE написа:Аз лично не си гася телефона,а изключвам звука,защото може да е нещо важно понякога.Но ако се замислим и преподавателите не си гасят поне звука на телефоните.Досега не съм видял нито един,на който да не му е звънна по време на лекция.
мда Бакалов владее, да си призная отначало неповярвах, че е неговият
Ubi concordia, ibi victoria!
- feichka
- Форумно зомби
Аз също!Sherlock Holmes написа:Както е казал поета "не се гаси туй що негасне"THE_PARASITE написа:Аз лично не си гася телефона,а изключвам звука,защото може да е нещо важно понякога.Но ако се замислим и преподавателите не си гасят поне звука на телефоните.Досега не съм видял нито един,на който да не му е звънна по време на лекция.
мда Бакалов владее, да си призная отначало неповярвах, че е неговият
Аз го държа на вибрация от понеделник до петък.THE_PARASITE написа:Аз лично не си гася телефона,а изключвам звука,защото може да е нещо важно понякога.Но ако се замислим и преподавателите не си гасят поне звука на телефоните.Досега не съм видял нито един,на който да не му е звънна по време на лекция.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
МСЮЕ??feichka написа:Аз също!Sherlock Holmes написа:Както е казал поета "не се гаси туй що негасне"THE_PARASITE написа:Аз лично не си гася телефона,а изключвам звука,защото може да е нещо важно понякога.Но ако се замислим и преподавателите не си гасят поне звука на телефоните.Досега не съм видял нито един,на който да не му е звънна по време на лекция.
мда Бакалов владее, да си призная отначало неповярвах, че е неговиятTи 2-ри курс нещо си от ИФ ли си? Или агент под прикритие в МСЮЕ?!
Ubi concordia, ibi victoria!