СУПЕРДЕРБИ 2:0 - Коментари :)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

СУПЕРДЕРБИ 2:0 - Коментари :)

Мнение от Boromir »

Ми... бихме :) Айде да се хвалим сега :wink:

:notworthy: на всички форумци и риспект на достойно представилите се противници. Чупим мивки, ей! :D
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Форум СУ 2-0 Археолози

Голмайстори:
1:0 DobreFF
2:0 Overmind

Получи се може би най-добрия ни мач досега. Изключителна игра на вратаря (Boromir), много добре в защита и що-годе добре в нападение. Доволен съм. Не допуснахме гол. Ударихме и две-три греди.

Противниците ни играха много коректно и им прави чест, че ни поздравиха след мача. Те също имаха няколко положения за гол.
----

Who's next? :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Часове след дербито...

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Най-напред пичове искам да ви благодаря за феърплея (още веднъж да се извиня на вратаря ви, с който на два пъти имахме доста остър сблъсък). Защитата ви определено доста ме изпоти, и не се пропука през редовното време, а после вече нямаше голямо значение. Мачът беше много коректен и доста интересен, и ми се струва че резултата (2:0 и 5:1 в продължението) не отразява съвсем точно показаното, мисля си че се получи една доста равностойна игра. Липсата на концентрация и късмет в определени моменти попречи резултата да стане доста по-внушителен и от двете страни. Лично аз не съжалявам за загубата, защото се получи красив мач с не малко положения и пред двете врати, и бих се радвал пак да играем с вас. Искам да ви благодаря и че запазихте злорадите коментари за тук и не използвахте изконното си право да ни бъзикате когато още болеше. Смятам че следващите ни мачове ще стават все по-интересни и непредвидими, затова Форумци - поздравления, и горе главите, колеги Археолози! Нека Бирата бъде с Вас!
zamunda.net will never die!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Часове след дербито...

Мнение от Boromir »

ZdrafQueZzZz написа:Най-напред пичове искам да ви благодаря за феърплея (още веднъж да се извиня на вратаря ви, с който на два пъти имахме доста остър сблъсък)
Ник`ви грижи, братко - щом сме живи и здрави :) :lol:

Пък и нямаше за какво да се бъзикаме баси - можеше вие да биете при същата игра и малко повече късмет - на три пъти нашите доблестни защитници вадеха топката от голлинията, а гредите са си ясни :wink:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Еми браво, браво! :lol: Тук се усещах точно обратното на мач Левски-ЦСКА. :shock: Там съжалявам, че няма как и двата отбора да паднат, а тук, че не може и двата отбора да бият. :lol: :wink:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Форум СУ с лека победа над "архиепископите"

Получи се един много здрав сблъсък на високо за родните стандарти ниво. Като цяло играхме добре. Определено си личи, че не сме добре сработени. Трябва да подобрим колективната игра. Да се стремим към повече комбинации и взаимодействия. Аз лично на няколко пъти се осрах в индивидуална игра. Това е така обаче, защото ни е нужен още опит, за да се сработим и да започнем да си подаваме повече. Архиепископите не са нищо особено, както и предположих :wink: Нямаха абсолютно никакъв шанс за успех и за 60 минути не успяха да се разпишат нито един път. Разбира се, вина за това има и вратарят ни Ники, но не Михайлов. Мачът между Форум СУ и Археология 1 започно оспорвано с леко предимство на форумците. В средата на първата част DobreFF беше изведен на добра позиция и въпреки не особено прецизния удар, той успя да мушне топката между краката на неубедителния вратар на Археология1. На няколко пъти губешите можеха да се върнат в мача, но блестящите намеси на защитниците и вратарят ни, предотвратиха гола. През второто полувреме нещата на терена не се промениха. Археология1 така и не успяха да наложат своя стил на игра и да окажат натиск. Без излишни рискове, с компактна защита и опасни контраатаки Форум СУ издебна своя момент и наказа "архиепископите" за втори път в мача. Този път най-разумен се оказа Overmind, който беше безмилостен. Без особени трудности форумците успяха да удържат преднината си и след мача заслужено триумфираха. За играч на мача беше избран вратарят Николай Боромиров :lol: Отборът с нетърпение очаква следващия си съперник. Настроението след мача в съблекалнията беше доста приповдигнато. Пяха се песни на победата и се разливаше шампанско. Треньорът на тима Сашо Трипиов не скри задоволството си от играта. Въпреки това, той не пропусна да изтъкне някои слабости в играта на отбора. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Форум СУ с лека победа над "архиепископите"
Архиепископите не са нищо особено, както и предположих. Нямаха абсолютно никакъв шанс за успех
...неубедителния вратар на Археология1
...най-разумен се оказа Overmind, който беше безмилостен...
дамм очаквах го... но както вече казах - това е изконно право на победителя. Аз също бих се възползвал от него.
Аватар
Арая
В началото бе словото

Мнение от Арая »

Чудя се защо ли нямаше такава тема след загубата на форумците след първите два мача :lol:

Въпреки че ми казаха, че нищо не разбирам от футбол (което не e много далеч от истината :? ) ми се искаше да изразя мнението си като зрител на въпросния мач. Първо държа да отбележа, че и двата отбора се представиха чудесно, мача беше напрегнат, с малко голове, но с не малко голови положения. Двубоят определено беше равностоен и мина без почти никакви травми и тежки наранявания, както се очакваше. Шарената селекция най-сетне взе своя реванш, колкото до ... хмммм архоепископите... ми нали ще има продължение... ще има и още победи :lol: :wink: :lol:

Чудесна игра с добри футболисти! :notworthy: :hello1: Заслужаваше си мръзненето :sad4:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ейй напълнихте ми душата днес. Ей затова сега пия за отбора на СУ и за всички играчи в него. Наздраве и още много такива победи. И въпреки това, контролите са си контроли, но помислете да участваме в някое турнирче. Мисля, че дори ние бихме могли да организираме нещичко. Ще подшушнем тук там във форумите на УНСС и НБУ и ТУ примерно. Едно малко турнирче ще се отрази добре. Ще го направим интересно с жребиий и повечко мачове. Предлагам групи от по 3 отбори. Всеки играе по 2 пъти срещу другите два отборал Накрая се класират 2, а един отпада. Абе яко ще е. За да има и тръпка. Можем да сложим по 5 кинта за участие на човек или примерно 10 лева на отбор. Архиепископите също ще се съгласят предполагам. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Архиепископите също ще се съгласят предполагам
А пък загубилите имат изконното право да мрънкат и да се заканват за реванш :) така че нека започна:

1. Съдията е престъпник!! Ограби труда на момчетата/пре*ба мача на децата!!! Имаше около 19 неостъдени дуспи за нас а на 5 от 6те ви полеви играчи им бяха спестени явни червени картони! Безобразие!
2. Имаше формално нарушение на правилата! Изпълнихте тъч 1 метър по-напред от правилното място! От това гол не падна, но нарушението дойде в изключително важен психологически момент и оказа огромно влияние върху резултата!
3. Наш основен играч не можа да дойде, защото беше на работа. Имаме сигурна информация, че сте подкупили шефа му за да е на работа точно днес!
4. Ледовете в Антарктида се топят!
5. Китайците са жълти!
6. Фидел Кастро едва ли ще доживее до Коледа!

Има и още куп причини, довели до този нечестен и нереален резултат! Няма да ги изброя защото не искам да издребнявам...
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ако успеем наистина да се организираме за някое турнирче, ще е супер. Има потенциал за подобна организация, щом вече толкова пъти се събирахме да ритаме - къде 6-7 човека, къде 14 (!!!).

Пък и налице вече е този, поне за мен, доста добър резултат. "Архиепископите" ни биха два пъти, за да дойде днешния резултат. Не е хич зле това, което направихме.

Сега да се замислим евентуално за такъв турнир, с участието разбира се на колегите археолози!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”