Форума срещу Археолози - Неделя 11:00 пред СУ

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

И аз знам за 11. Топката сигурна ли е?
Да живее отбора на Форум СУ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

11 ч.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Искам да пожелая УСПЕХ на момчетата от форума :) ...и дано утре нема мъгла, да не е студено и да стане добър мач. :)
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е, той ще дойде бе, спокойно....Ама ще играе от противниковия отбор ;)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Викат му феърплей ;)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Часове преди дербито...

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Такааамм.... часът е 00:20, няколко часа преди голямото дерби на СУ... пренебрегвайки пряка треньорска заповед да си закарам миризливия г*з в леглото и да си почина преди мача (за неосведомените - госпо'ица sunbreeze е старши треньор на нашия отбор) реших да прочета най-после и аз за кво иде реч във въпросната тема. След няколко часа, колеги, предстои един титаничен сблъсък (всъщност доста е възможно това да го прочетете чак след мача ама майната му - сега съм решил, тва е положението). Най после двата гранда на СУ се изправят един срещу друг в пълния си блясък - и в двата отбора липсват контузени, наказани и болни от сифилис. Мястото на двубоя се пази в тайна, за да се избегнат сблъсъци между агитките, но по последна информация най-вероятно е той да се състои на стадион "Руска бабунка" в центъра. Мачът ще се охранява от около един портиер и две чистачки, разположени пред сектора на феновете на І Курс Археология, поради липсата на други фенове. При добра посещаемост от страна на играчите за двата отбора ще играят по 6+1 човека (за Форума) и 6+1 археолога (за Археология). Старши треньорът на Археология Франк "Sunbreeze" Рийкард най-вероятно ще заложи на познатата схема кой-къдет-свари, преливаща от "ритай-докато-мърда" във "всичко-живо-напред", със 6 защитници, 6 халфа и 6 нападатели, като атаката ще води изпълняващият длъжността "Звезда" в отбора Л. Чезавър. Срещу това Форума ще изпробва модерната схема "ела-пиле-елате-повече" с един чист вратар. По последна информация за мача са продадени 2 (два) билета за сектора на Археология. Началният час е неизвестен, а определеният за главен съдия умря от студ, което неминуемо ще направи мача интересен. До грандиозното събитие остават часове... ще успеят ли Археолозите да наложат окончателно хегемонията си над Форума и да отправят поглед към върха в ИФ, или ще бъдат приземени от шарената селекция на Форумци... на кой му дреме, играйте феърплей пичове, и нека Бирата бъде с нас!
zamunda.net will never die!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз съм за Археолозите! Форца ИФ! Разбийте отбора на Форума, който прилича повече на френския национален отбор! :lol:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Да ама не стана :lol: "Шарената селекция" приземи "архиепископите" :wink:
Изображение
Аватар
marishka
В началото бе словото

Мнение от marishka »

какво точно стана? :(
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Да ама не стана :lol: "Шарената селекция" приземи "архиепископите" :wink:
Не вложих ироничен смисъл приятелю, просто в сравнение с нас наистина сте шарена селекция, ние сме всички от един курс а вие не, това имах предвид :) Иначе стана хубав мач, мерси за феърплея :)
zamunda.net will never die!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Майтапя се, бре :) Аз също не влагам нищо иронично или обидно в "архимандрити" и прочие версии :) Още повече когато археологията ми е детската мечта :) Даже е готино тва с "шарената селекция" и затова го цитирах :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”