Добавила съм те от години, ама ти не си ме ауторизирала, мацка
Де що е финландско, съм навита, смятам, че няма да е фатално, ако пропусна първите една-две седмици, като се има предвид, че имам някакво понятие от езика (днес ми беше изпита за второ ниво).
Норвежкият от кога е и с каква програма?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Хм, не съм получавала нищо. Пак някаква обърквация е станала. Би ли ми пратила ника си на лична бележка в този форум?
Че то ти ще си дойдеш, докато се наканим; )
Оказа се, че финският вече е приключил за съжаление: /
Били си взели интензивно часовете и сега започва Странознание и Финландска литература. И това не звучи зле, само да има време човек. Кофтито е, че по-голямата част е в събота.
Норвежкият започва от петъка следващата седмица и е 60 часа - 4 на седмица, 70 кинта.
Кви лични, бе, Eli_Bakalova ми е ника.
За финският е много, много кофти, исках да поддържам нивото, тъкмо съм се ентусиазирала... а то... Ама май по-добре така, понеже съботата ми е най-абсурдният ден.
За норвежкият съм там, реално ще изтърва 2 пъти. Дали ще е много фатално?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Аз викам да не се разконспирираш публично, ама свърши тя; )
Готова си.
За норвежкия едва ли ще е проблем. Лошото е, че и там направиха половината да е в събота. На другите не им било удобно в други дни
Милка: Финският е факултатив към Скандинавистика, който може да запише всеки студент. Норвежкият е платен лекторат към СУ - отворен е за всякакви хора. Има всякакви други езици.
ЗабравИ ме за норвежкия, в такъв случай. Поредната мечта, с която се сбогувам. Добре, че ги имам много.
А колкото до Скайпа, ако някой не ми е познат, директно си го режа. Нали за това си има ауторизации Аз проблеми с публичността нямам - тя има проблеми с мене, в повечето случаи.
Последно финският свършил ли е (говоря за езиковия курс) и ако не, в събота ли остава, тяхната кожа?
Всъщност май само 2ри е официален празник и на 3ти трябва да сме на лекции. Ама те май даскалите са подготвени, че ще си спестим още един-два дни. Аз лично за нища на света не бих започнала новата година с лекция по ИБЖ.
waaaaaaaaaaaaa,otkoga ne sum vlizala tukaaa
aide "zdrasti" na vsi4ki kolegi
purvo - ne se predavaite!alkohol ima za vsi4ki-ne piite kato za posledno ili kakto se kazva : "konsumirai umereno"-poslanie ot smirnoff osobeno flirt zelena qbulka brrrrr (gor4iv opit s neq imam i zatva)
vtoro - veseli praznici iii vsi4ko nai-nai za novata godina!
treto - 6te se vidim dr.godina
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)