Piercing въпросче
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
BlackFairy
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
drksrrw - Въобще не боли, те те пробиват с една тънка игла и не се усеща нищо
Иначе в началото е леко подуто, ама като си го промиваш редовно с кислородна вода (в началото поне по 2 пъти на ден) си минава. И да, в началото малко боли при пипане, ама нищо фрапиращо.
За свалянето - моята обица съм я махала само веднъж (а я имам от около година и половина), понеже малко трудно се вкарва обратно... Но поне се успокоих, че не остава някаква грозна дупка отдолу
Пък иначе по никакъв начин не пречи, само по-внимателно с дрехите, че като се закачи е неприятно
НО... както BlackFairy каза: GO FOR IT! I promise you, you won't regret it
Иначе в началото е леко подуто, ама като си го промиваш редовно с кислородна вода (в началото поне по 2 пъти на ден) си минава. И да, в началото малко боли при пипане, ама нищо фрапиращо.
За свалянето - моята обица съм я махала само веднъж (а я имам от около година и половина), понеже малко трудно се вкарва обратно... Но поне се успокоих, че не остава някаква грозна дупка отдолу
Пък иначе по никакъв начин не пречи, само по-внимателно с дрехите, че като се закачи е неприятно
НО... както BlackFairy каза: GO FOR IT! I promise you, you won't regret it

- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
абе то хубаво, мерси за отговорите, обаче...
имам навика да се посбивам приятелски от време на време, със много удари в главата. просто няма как да го правя с тая обеца, щото ако ме ковнат в нея ще се гърча много, предполагам...
това малко (всъщност не малко) ме разубеждава, иначе наистина ми е мерак.
а след колко време (ориентировъчно) тялото я изхвърля, защото тоя тип пиърсинги май задължително излитаха, или си е специфично за всеки човек?
имам навика да се посбивам приятелски от време на време, със много удари в главата. просто няма как да го правя с тая обеца, щото ако ме ковнат в нея ще се гърча много, предполагам...
това малко (всъщност не малко) ме разубеждава, иначе наистина ми е мерак.
а след колко време (ориентировъчно) тялото я изхвърля, защото тоя тип пиърсинги май задължително излитаха, или си е специфично за всеки човек?
drksrrw вече те успокоиха,че не боли....и аз си направих март месец на веждата и като човек,който е свръх чувствителен към болка нищо не усетих
,а и дори да те заболи ще е за част от секундата и докато осъзнаеш,че те боли вече ще си си тръгнал
.Иначе както мацката каза в началото е подуто и после внимавай да не го закачих с дрешка или ръка.....а и при теб с тия сбивания е кофти,че ако те закачат е болезнено пък камо ли да те треснат......така,че или внимаваш с побоищата или не слагаш обичка
То всеки пиърсинг си изисква внимание,пазене и подържане
Но са прекрасни 
То всеки пиърсинг си изисква внимание,пазене и подържане
-
Pop Will Eat Itself
- В началото бе словото
ако още се интересува някой, ако не - все тая .. най-доброто студио в българия е inky dragon, особено ако емо не липсва. има си какви ли не дипломи и сертификати той, и по телевизията го давата даже
.. студиото се намира някъде близо до малката инсомния, в един блок до тая улица, голямата ;/ не знам, булевард левски май е, но както и да е, важното е не студиото, а човекът, а той по-често е в gorgon gothic shop, на една пресечка на раковска, малките петте кьошета (?), магазинчето също не е лошо.

life is very gloomy
in my little padded cell
it's a shame there wasn't room
for Whiskey Man as well