Кандидатстуденти 2007/2008

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Joker написа::? Ми, виж кви раути пишат в целия раздел.... :roll:
Joker4e, какво по-точно в нашите мнения те дразни?
Ние просто изразяваме позиция според възраста и опита си. Понякога тя не съвпада с твоята или на някой друг, но това е нормално :)
Наистина ще ми е интересно да знам, за да ви разбера по-точно.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Ми чудите се за разни работи, които ги пише по справочниците и на много места в раздела, но кой да чете? :shock: Нали е по-лесно да се изтръшкаш и да обвиниш целия останал свят в неразбиране? :wink: Ма давайте! :evil: Сигурно и ние сме били такива, и добре че е нямало форум по това време, та не са документирани и тези ни простотии... :roll:
М/у другото, Св. Климент Охридски е измислил една буквичка "ч", а 4 е цифричка и се използва.... питай Да Бъз къде! :twisted:
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Joker написа::? Ми чудите се за разни работи, които ги пише по справочниците и на много места в раздела, но кой да чете? :shock: Нали е по-лесно да се изтръшкаш и да обвиниш целия останал свят в неразбиране? :wink: Ма давайте! :evil: Сигурно и ние сме били такива, и добре че е нямало форум по това време, та не са документирани и тези ни простотии... :roll:
М/у другото, Св. Климент Охридски е измислил една буквичка "ч", а 4 е цифричка и се използва.... питай Да Бъз къде! :twisted:
Знам за тази буквичка, разбира се. Хубаво е да има и педанти в тази държава :lol:
Da BuzZ, мисля, че не само кандидат - студентите допускат тази грешка.
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Da BuzZ написа:
DaNce_ написа:Ние просто изразяваме позиция
Ебавам ви позицията. Вие си я изразявате точно там, където нема нужда от мнение. А където трябва, ви няма в повечето случаи. Какво да говориме оттук насетне. Говорете само там, където няма да бъдете смешни. :lol: :lol: :lol:
хихих..не,Da BuzZ тази грешка:
Много от форума изразяват мнение не винаги на място,но това съвсем не са само кандидат - студентите. Това имах впредвид. Все тая вече :wink:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

DaNce_ написа:Много от форума изразяват мнение не винаги на място,но това съвсем не са само кандидат - студентите. Това имах впредвид.
Da Buzz особено, като един виден кандидат-студент, най- на място си изказва мнението. риспект! :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Мдаа, ние сме видни, но бивши кандидат-студенти. Вече сме на другия бряг. Но пак ни чака кандидатстудентстване, защото приемните изпити за магистратурите са пак това.... :wink:
Затова сме си в къщи и в този раздел!
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Ми те кандидатите повечето нямат ясни цели :lol:
И затова пишат във форума - за да им се изясни положението ... но с времето нещата се изясняват и тези, които остават във форума, малко по-малко "включват"... само че много от старите форумци не помагат особено много на новаците да "включат" със своите злобни забележки, подигравки, парадиране за "огромния си умствен багаж", подтекстови или директни обиди и т.н., но пък не са и длъжни. Има разбира се и по-мили форумци, на мен лично не ми се получаваше работата с цитатчетата и един от тях (няма да споменавам точни имена) в едно ЛС най-любезно, без сарказъм и без упреци, без да съм го карала ми обясни какво да направя.
П.С. Не визирам и не обвинявам никого, това е просто тенденция, лични наблюдения, може и да греша. :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

DaNce_ написа:Има разбира се и по-мили форумци... :wink:
:? Е, аз съм някъде тук в началото, нали? :wink: :lol:
Аватар
kem4o
В началото бе словото

Мнение от kem4o »

ше може ли да разбера какво са тик азали относно цитатите,да не бин якакъв начин да ги запомняш по-лесно,мн ше съм ти благодарна да ми споделиш :P и стига сте изписвали форума с простотии,измествате темите,които са важни за кандидат-студентите...никак,ама никак не ни помагате
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”