Какво бихте искали да ви се случи през 2007ма...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Да ида до Германия и Франция, да успея да мина първи курс, да се науча да пиша по-стегнато, да изкарам шофьорски курс, да се отуча от някои вредни навици ( цигарите и смученето на палеца не влизат в това! ), но да намаля цигарите, да си направя татуировка ( най-сетне ), да се науча да отстоявам повече възгледите си!, да се науча да работя с CorelDraw ( това как ще стане...), да не бъда толкова разсеяна, да се науча да мисля мъъничко повече, преди да действам, да помагам повече на мама, да не съм толкова мързелива, да не съм толкова груба, да се науча да се гримирам малко повече, да се опитам да посъбера парички, да науча таблицата за умножение без грешка ( това е сериозно!!!! )...и още куп неща, за които в момента наистина не се сещам..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
искам ЕС да се разпадне 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: