man4ester написа:Ей, има ли някой да е приет Право и да не иска да се запишеда се отказва
Интересно до колко ще стигне мин. бал
ПРАВО?
Модератор: Boromir
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
хаха ти много ги разбираш нещата...shaho написа:Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Хайде стига глупостиshaho написа:Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
Някакъв проблем ли имаш???Що за глупости?Кой е глупак и какво общо има това с мен и въобще с потока???Или тебе те е яд че не си в него,щото преподавателите са по-печени??????shaho написа:Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аве не се връзвай. Просто човекът се майтапи. Пък и щом са те приели, значи наистина си доказала, че си умна и способна. УСПЕХ!!!DID_miss написа:Някакъв проблем ли имаш???Що за глупости?Кой е глупак и какво общо има това с мен и въобще с потока???Или тебе те е яд че не си в него,щото преподавателите са по-печени??????shaho написа:Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Не,че се връзвам,просто ми прозвуча абсолютно безмислено.Според мен навсякъде има глупаци,както ги има и умните хора.Впрочем,това че са ме приели нищо не доказва.Доказването тепърва започва!!!(лично мнение).Никога не съм гледала на КСК-то като на някакъв ад.Напротив.Бих си седяла тук,в Добрич,още 1 година,за да се готвя пак.Беше интересно,забавно,научих много неща.Доволна съм,че вече съм студентка,доволна съм и от специалността(беше ми детската мечта),но като се замисля какво ме очаква за напред и честно казано се плаша доста-ново място,нови хора,нови задължения-един нов свят!Според мен всичко тепърва започва и "умните" тепърва ще показват дали са такива!!!Успех на всички!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хмм, май всички сме 2ри поток,само групите са различни.Аз съм 9та,а на опашката имаше бая хора от Добрич,ама те се уговаряха за 12та и си викам да не им развалям колектива
.Мен лелката ми предложи няколко и аз си избрах тази.Дали софиянците са в първите групи?-би трябвало да се записват първия ден,защото не пътуват 300 км,както е в моя случай.
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!