ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Danski
В началото бе словото

Мнение от Danski »

man4ester написа:Ей, има ли някой да е приет Право и да не иска да се запише :?: да се отказва :wink: Интересно до колко ще стигне мин. бал :o
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
Бая много прависти бе-220
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

DID_miss аз ще потвърждавам днес участие във второ класиране. Първото ми желание е право - редовно, а съм приета задочно. Надявам се балът да падне достатъчно, за да сме колеги. А на теб честито и ти желая успех.
RORO
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

DID_miss написа:Сори,аз вече се записах право...голяма лудница беше вчера,но успях!!!Някой колега вече?Аз съм втори поток,12-та група.
Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

shaho написа:
Честито,записал си се при глупаците от втори поток.Поне ще се разминеш с гадните преподаватели.
хаха ти много ги разбираш нещата...
Изображение
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

shaho написа:
Хайде стига глупости :!: Не вярвам да има глупаци между нас :!: Що за обиди :evil:
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

shaho написа:
Някакъв проблем ли имаш???Що за глупости?Кой е глупак и какво общо има това с мен и въобще с потока???Или тебе те е яд че не си в него,щото преподавателите са по-печени??????
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Sori,благодаря ,успех и на теб в следващото класиране!
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Аз - втори поток, 15-та група. Как се формират групите, дали по език :roll:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

DID_miss написа:
shaho написа:
Някакъв проблем ли имаш???Що за глупости?Кой е глупак и какво общо има това с мен и въобще с потока???Или тебе те е яд че не си в него,щото преподавателите са по-печени??????
аве не се връзвай. Просто човекът се майтапи. Пък и щом са те приели, значи наистина си доказала, че си умна и способна. УСПЕХ!!!
Изображение
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Не,че се връзвам,просто ми прозвуча абсолютно безмислено.Според мен навсякъде има глупаци,както ги има и умните хора.Впрочем,това че са ме приели нищо не доказва.Доказването тепърва започва!!!(лично мнение).Никога не съм гледала на КСК-то като на някакъв ад.Напротив.Бих си седяла тук,в Добрич,още 1 година,за да се готвя пак.Беше интересно,забавно,научих много неща.Доволна съм,че вече съм студентка,доволна съм и от специалността(беше ми детската мечта),но като се замисля какво ме очаква за напред и честно казано се плаша доста-ново място,нови хора,нови задължения-един нов свят!Според мен всичко тепърва започва и "умните" тепърва ще показват дали са такива!!!Успех на всички!
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Всеки се плаши от новото и неизвестното :D
Изображение
Аватар
Adversary
В началото бе словото

Мнение от Adversary »

Хмм, май всички сме 2ри поток,само групите са различни.Аз съм 9та,а на опашката имаше бая хора от Добрич,ама те се уговаряха за 12та и си викам да не им развалям колектива :P .Мен лелката ми предложи няколко и аз си избрах тази.Дали софиянците са в първите групи?-би трябвало да се записват първия ден,защото не пътуват 300 км,както е в моя случай.
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Хах,това сме били ние.Благодаря за разбирането по повод на 12-та група.Там сме 6 човека от Добрич:)И кой казва че правото няма да е весело :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”