Кандидатстуденти 2007/2008
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, всеки град си има своите клоуни...Da BuzZ написа:1. Христо ПорточановRaya_Alexandra написа:5 принципа
Бургас изглежда "провинциално"
2. Ивайло Дражев
3. Мирослав Севлиевски
4. Димитър Желязков - Очите
5. Димитър Янков
![]()
![]()
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
Аз пък съм от малък град, но това ма хич не ме притеснява. Такъв комплекс за малоценност никога не съм имала. Аз меря хората по количеството на сиво вещество. Прости представители на ХАЙ-ЛАЙФ-а, както те си мислят, малко трудно могат да ме притеснят...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И аз съм от малък град. И затова съм си имала много хубаво и спокойно детство. А пък време има..тепърва ми предстои да се насладя и може би на моменти отвратя от трескавия живот в "the big city".
Нямам търпение. И то най -вече, за да намеря "моето местенце", да разбера - ей така - за себе си къде се чувствам по-добре, да срещна нови хора, да видя различните страни на живота. Абе искам опит, направо жадувам опитттттттттттт
Нямам търпение. И то най -вече, за да намеря "моето местенце", да разбера - ей така - за себе си къде се чувствам по-добре, да срещна нови хора, да видя различните страни на живота. Абе искам опит, направо жадувам опитттттттттттт
Айде ся Къч Норис ви виновен! На калпава ракета - космосът й крив!Raya_Alexandra написа:Да, да... Само Чък Норис може да се мери с него.Da BuzZ написа:Какво за бат Бойко? Той е работягаВечерта едвам спи от умора.
Прави метрото, поправя булевардите, слага светофари...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чък Норис не е виновен човекът, просто него единствен смятам за достоен да се мери по маймунджълъци с бат ви Бойко. Ама... човек не може да се изкаже от авторитети, които много ги разбират нещата.

"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."