Прехвърляне

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Една приятелка беше питала, тъй като аз не успях-живея малко далечко.Иначе ще се пробвам да се прехвърля право,но не съм сигурна дали го искам все още :) А ти?:) Стискам ти палци :)

П.П.Благодаря ти шушка- вече е сигурно инфото:)))
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Пожелавам ви успех още веднъж,остават броени часове:)
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Ааайде,кажете какво стана с това прехвърляне..излязоха ли резултатите?Ако някой знае вече,нека да сподели дали има някакви мин.балове.Интересува ме за прехвърляне от ИФ в правото...,че има едно слънчице,на което ми се счупиха пръстите да му стискам палци:)
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Ima rezultati ot prehvarlqneto pred u4eben otdel ve4e, no mai ne za vsi4ki specialnosti :D
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

В смисъл?Как не за всички специалности?
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Е вече трябва да са всички :D Не бяха изкарали прехвърлянията за всички специалности-напр. нямаше за КНФ никакви данни.
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

Знаете ли коя е последната дата за потвърждаване?

В Учебен Отдел поне веднъж да си бяха вдигнали телефона...
++++
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

10 дни след излизането на списъците, т.е. до 29 предполагам - не знам дали се броят нерабните дни.
didididi_bg
В началото бе словото

още едно въпросче

Мнение от didididi_bg »

здравейте на всички, много се надявам някой да успее да ми отговори на въпроса - една моя приятелка учи психология в Германия, вече е 3ти курс, но иска да знае има ли някаква възможност да се прехвърли в СУ? как мислите? без изпит дали ще стане? или нищо няма да и се признае? благодаря ви предварително
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Все нещо ще й признаят, но това зависи от Учебен отдел и факултета. Трябва да питаш на място! :?
son4eto
В началото бе словото

Здравейте!

Мнение от son4eto »

Искам да се включа към вашата тема и с моя проблем. Сега съм първи курс журналистика задочно. Това ми беше желанието, но искам да уча редовно. Още при записването се информирах за тези прехвърляния, но отвсякъде ми даваха различна информация. Най-накрая точно преди да се запиша секретарката в ФЖМК ме отряза, че нямало да мога да се преместя, защото при тях никой не се отказвал. Аз сега се чудя какво да правя. Исками се да избегна отново да кандидатствам, но дали ще имам някакъв шанс въобще. Дайте ми някакъв съвет! Понеже кандидатстването е преди прехвърлянето и ако го пропусна рискувам да си остана така още една година.
Искам да ви попитам също, има ли някой информация дали на задочниците им е разрешено да записват втора специалност след 2ри курс и тя да е редовно??? Ако не ми разрешат в моя факултет мога ли да опитам да се прехвърля в друг, като имам издържани кандидатстудентските изпити, тоест да си сменя и формата на обучение и специалността. На мен ми се струва малко невъзможно, но мисля да опитам едно от всички тези неща.
Ако някой може да ми помогне, моля да пише, защото наистина имам нужда от някаква информация.
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Това с местата са глупости. Те нямат нищо общо с прехвърлянето. Всичко е на базата на успеха, който имаш през годината. Например в право-редовно обучение тази година се прехвърлиха около 150 човека, нали не мислиш, че толкова са се отказали!!! А секретарките в повечето случай са доста нервни и затова така говорят - все пак не може само на тях да им е гадно, нали :roll: :? :oops:
Това, което не ни убива ни прави по-силни!!
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

При прехвърляне в края на първи курс в друга специалност, следващата година пак ли ше съм първи курс или директно си продължама втори!?
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Не е задължително, ако имаш необходимия хорариум по предметите, които са "главни" можеш да минеш във втори курс със приравнителни.
Това, което не ни убива ни прави по-силни!!
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

ахам...екстра!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”