Тигър в ЦУМ
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
От проверен източник,т.е. на когото може да се вярва,разбрах,че замисълът на т.нар. интериорист-дизайнер бил да е по подобие на известен ресторант в Париж - там също имало тигрица.
Аз също съм против - защото не е с някаква цел,а е само поради огромното желение за гъзария на известните собственици! Крайно глупаво и във вреда на красивото животно!
Аз също съм против - защото не е с някаква цел,а е само поради огромното желение за гъзария на известните собственици! Крайно глупаво и във вреда на красивото животно!
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Алисия, каква Емилия.Joker написа:Boromir написа:Свобода за тигъра!!! И за танцуващите мечки и маймуни!!! И за Валери Божинов!!!Ма да не би великата Емилия да го е заключила в мазето за кръшкане???
Иначе кафе за тигъра, кючек за мечките и бой,сръбска музика и e...e за Валери.
Последно промяна от user-1209 на 10 Дек 2006, 00:45, променено общо 1 път.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
то да ти е кеф да си Валери бе....Joker написа:Ще го насилват да слуша сръбска музика, ще го бият и ще го е..т ли?user-1209 написа:Иначе кафе за тигъра, кючек за мечките и бой,сръбска музика и e...e за Валери.
ONTOPIC: ми....що пък не, мене ще ми е кеф по цял ден да си вися в ЦУМ, да си рева гръмогласно и да ме хранят, пък млади българки и не само да ме зяпат с интерес, белким скочи някоя...
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- koppakabbana
- Пишете, о, братя