Нека изброим правописните ти грешки...Ти може би питаш "колко е чЕсът"????kem4o написа:съжелявам,не съм имала това за цел,мисля,че направих,каквото тряаше по въпроса да престанат тези безсмислени спорове...нека оттук нататък да говорим само по темата и да уважим по този начин,все пак човекът,който я е поставил и нека си бъдем полезни,а не...дразнещи
Кандидатстуденти 2007/2008
Модератор: Boromir
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Eeee, ти пък - педант. Чак на тия работи не обичам да обръщам вниманиеDa BuzZ написа:А нека изброиме твоите пунктоационни. Май само по трички '?' се поставятfragile написа:Нека изброим правописните ти грешки...Ти може би питаш "колко е чЕсът"????![]()
![]()
А интервала между многоточието и новото изречение? Къде го?
Момичето е от Пловдив, така че къв ти е проблема?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- kem4o
- В началото бе словото
и кво стана с изброяването на правописните ми грешки...или понеже са равни на твоите пунктуационни,вече не отбелязваме броя им
... я се радвайте ,че не съм почнала да ви И-кам
и "майна" доста трудно си спестявам,така че правя определени усилия и очаквам да не се заяждаме за дреболии,ако обаче тва ви прави густо-ок,така да бъде,по принцип не съм привърженик на максимата "По-умният отстъпва",но май взимам да прогресирам и идва момент,в който безсмисленото заяждане ми дотяга ... 
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Само не мога да разбера защо спорите за глупости. Ако се водим по геогр. определения, всичко освен столицата в една държава е провинция
и аз не се срамувам от това, въпреки че съм от Пловдива,а напоследак градчето си е доста провинциално и няма никакво развитие!
А дали в столицата се получава по-добро образование?! Ми, ако не се получаваше, защо всички се бъхтим за там? Защото просто е по-хубаво! А и мисля, че гимназиите са си доста по-добри, но това не означава, че в големите градове като Пловдив, Варна, Бургас не можеш да получиш почти същото. Моята езикова гимназия в Плд- Немската( т.е тя се води Английската) си е уникално училище, от където излизаш уникално подготвен за където и да е било (имам предвид, че си научен да се справяш с всичко). Мисля, че спорът е безсмислен 
П.С- Май смесих твърде мнг теми
и се получи като фрагментарен стил. Ха- Ха 
П.С- Май смесих твърде мнг теми
fly4o ако се водим от географията, както ти каза, всичко освен столицата в България се нарича-останали градове на страната,съответно повечето от тях определят областното разделение!Южноамериканските страни например,както и Испания са разделени на столица и провинции!Както Америка са разделени на щати,така Франция на департаменти и т.н..... А думата провинция от речника-означава (административно разделение;завладяна територия).Тук малко или много пiшат умни и интелигентни хора,които също си позволяват да дават мнение по този въпрос без да са осведомени правилно.Не се излагайте!Все пак повечето от вас(тези с голямото самочувствие,непокрито според мен) учат в СУ?На това ли са ви научили Софийските гимназий и СУ?Самочувствието не се определя от двете буквички "СУ",а от показаните знания.Вярно,че форумът не е място,където трябва да си показваш знанията,но някои претендират с такива...Аз ще си позволя един съвет:Гледайте си първо във вашите панички,след това в чуждите!
Така,че ако обичаш не се изказвай неподготвен!(fly4o)Колкото до образованието не споря,макар че има и други качествени университети в страната!Просто ме дразни тази думичка "провинция" особено ,когато се използва не на място!
Така,че ако обичаш не се изказвай неподготвен!(fly4o)Колкото до образованието не споря,макар че има и други качествени университети в страната!Просто ме дразни тази думичка "провинция" особено ,когато се използва не на място!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Не мога да разбера...защо се впрягаш толкова мнг?... ако наистина не се чувстваш провинциалист. А защо влагаш толкова лошо значение в тази дума. Благодаря за урока по география... Аз си нямах идея какво е в Испания, Франция и Щатите...
А относно провинция и столица.... Не бих казал, че българските градове изглеждат непровинциално. Да, София си изглежда в последно време доста европейски итн, както и Варна, но не бих казал, че на останалите градове им личи, че не са провинциални...В крайна сметка човек трябва да се гордее с това, че е провинциалист, а не да страда и да се комплексира 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде да не те карам да ми изброиш 5 принципа, по които определяш, че Бургас изглежда "провинциално".fly4o написа:Да, София си изглежда в последно време доста европейски итн, както и Варна, но не бих казал, че на останалите градове им личи, че не са провинциални...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...