Какъв подарък бихте искали да получите за Коледа?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
един отговор, едни ключове и малко спокойствие
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако бъда материалист искам 1 gsm , че не е лошо и аз като отида някъде и му се накефя да го снимам.
Бих искал и други по-дребни нещица , но са си нужни
Ако пък погледна от другата страна нещата искам да съм си с приятелите по празниците , че нещо се разпръснахме , живеем вход до вход ама няма време да се видиме.
И разбира се искам лятото да отида на море , че тая година не бях , и да си правя купона весел , че съм си свЪршил работата - да вляза да уча журналистика дали в СУ или УНСС просто искам наистина да го уча това.
И като за финал искам все по-малко да виждаме хора , който не искат да идват празниците , защото финансово нямат вЪзможност да ги изкарат - ок. Колкото повече хора се радват на Коледа толкова по-добре би казал великия Мечо Пух ако беше жив
Знам , че мойте неща могат да станат , но се изисква и време
Бих искал и други по-дребни нещица , но са си нужни
Ако пък погледна от другата страна нещата искам да съм си с приятелите по празниците , че нещо се разпръснахме , живеем вход до вход ама няма време да се видиме.
И разбира се искам лятото да отида на море , че тая година не бях , и да си правя купона весел , че съм си свЪршил работата - да вляза да уча журналистика дали в СУ или УНСС просто искам наистина да го уча това.
И като за финал искам все по-малко да виждаме хора , който не искат да идват празниците , защото финансово нямат вЪзможност да ги изкарат - ок. Колкото повече хора се радват на Коледа толкова по-добре би казал великия Мечо Пух ако беше жив
Знам , че мойте неща могат да станат , но се изисква и време
Последно промяна от vasko на 17 Дек 2006, 14:43, променено общо 1 път.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: