Анкета
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Анкета
география-географияkimito написа:Здравейте колеги,
имам за задача да направя анкета, с която да изследвам мнението на студентите в СУ относно кандидат-студенските изпити.
1. С какъв/какви предмет/и кандидатствахте, каква специалност сте?
2. Мислите ли, че всички кандидат-студенскитите изпити в СУ отговорят точно на специалностите, в които може да се кандидитства с тях?
3. Бихте ли желали да има по всички предмети предварителни изпити?
4. Мислите ли, че приема на нови студенти съотвества на пазарното търсене?
5. На ниво ли е оценяването на кандидат-студенските изпити?
6. Бихте ли желали изпитната форма да е тест. По кои предмети сте "ЗА" теста и по кои "НЕ". Защо?
Предварително благодаря на хората, които ще отговорят и по този начин ще ми помогнат.
не
не мога да преценя
да
горе-долу
не
.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
1. С какъв/какви предмет/и кандидатствахте, каква специалност сте? - С английски език, английска филология
2. Мислите ли, че всички кандидат-студенскитите изпити в СУ отговорят точно на специалностите, в които може да се кандидитства с тях? - Да.
3. Бихте ли желали да има по всички предмети предварителни изпити? Определено.
4. Мислите ли, че приема на нови студенти съотвества на пазарното търсене? - НЕ.
5. На ниво ли е оценяването на кандидат-студенските изпити? Зависи, по-скоро не.
6. Бихте ли желали изпитната форма да е тест. По кои предмети сте "ЗА" теста и по кои "НЕ". Защо? По-добре е, да. По история, по английски (то си Е тест повечето..), по география
Предварително благодаря на хората, които ще отговорят и по този начин ще ми помогнат. - Моля
2. Мислите ли, че всички кандидат-студенскитите изпити в СУ отговорят точно на специалностите, в които може да се кандидитства с тях? - Да.
3. Бихте ли желали да има по всички предмети предварителни изпити? Определено.
4. Мислите ли, че приема на нови студенти съотвества на пазарното търсене? - НЕ.
5. На ниво ли е оценяването на кандидат-студенските изпити? Зависи, по-скоро не.
6. Бихте ли желали изпитната форма да е тест. По кои предмети сте "ЗА" теста и по кои "НЕ". Защо? По-добре е, да. По история, по английски (то си Е тест повечето..), по география
Предварително благодаря на хората, които ще отговорят и по този начин ще ми помогнат. - Моля
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
kimito написа:Здравейте колеги,
имам за задача да направя анкета, с която да изследвам мнението на студентите в СУ относно кандидат-студенските изпити.
1. С какъв/какви предмет/и кандидатствахте, каква специалност сте?
С ИсторияПублична администрация
2. Мислите ли, че всички кандидат-студенскитите изпити в СУ отговорят точно на специалностите, в които може да се кандидитства с тях?
Определено не
3. Бихте ли желали да има по всички предмети предварителни изпити?
Би било удачно за всички (децата ще имат по-голям шанс да влязат това, което искат, Уни- ще печели двойно повече пари от такси!)
4. Мислите ли, че приема на нови студенти съотвества на пазарното търсене?
По-скоро не
5. На ниво ли е оценяването на кандидат-студенските изпити?
Доколкото имам впечатления, да
6. Бихте ли желали изпитната форма да е тест. По кои предмети сте "ЗА" теста и по кои "НЕ". Защо?
Еми принципно съм "За" теста, за всички предмети, с изключение на литературата, разбира сеПросто така има шанс да се обхванат целите знания на кандидат-студента и да се избегне ситуацията- "научил две теми и едната се паднала"! Обаче тестът да е не само със стандартните закрити въпроси, а и с отворени, с анализи и т.н.- каквото позволява предметът.
Предварително благодаря на хората, които ще отговорят и по този начин ще ми помогнат.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)