Това е супер относителноkem4o написа:факт си е просто софиянцци ще са много по-добре подготвени,дори само от наученото в училище,а ние ще трябва да ги догонваме
Кандидатстуденти 2007/2008
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- kem4o
- В началото бе словото
речник на кемчо:
атакувам-правя опит да достигна определено ниво,да се развия ,да се докажа,да намеря мястото си,да достигна онова,което според мен е квалитетно и престижно(образование в столицата)
ем,мн се извинявам,ако в градовете в провинцията ви е на високо ниво образованието,може да сте много интелигентни и кадърни,в това не се съмнявам,казвам просто ,че в моето училище 5 години съм си клатила краката и имам отлични оценки,а в софия, по мои наблюдения тва не може да стане,това имах предвид с изказването,че там са по-подготвени,но щом и в малките градове ви дават мн зор-раздвам се за вас,ще ви е нужен по-малко труд сега при подготовката за кандидатстване ...успех на всички,без значение от кой град сте,нали всички сме българи
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
От кога изразяването на лично мнение е признак на комплексарщина? И ти като си толкова убедена в правотата си, защо си тръгнала да се оправдаваш? Аз лично злоба не виждам (Da Buzz просто стилът му на писане е по-хапливkem4o написа:кво ме нападнахте бе хора,егати комплексарщината,няма да обърнете внимание на добрата страна на нещата,а почвате веднага да опровергавате,да вкарвате злоба ...мразя хората да не ме разбират и да трябва да се обясняам допълнително.
Само още едно уточнение: Аз не съм от малък град. Мисля, че темата е приключена.
uktc, ти както винаги си прав, бе, дарлинК
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами не мисля, че са по-подготвениkem4o написа:факт си е просто софиянцци ще са много по-добре подготвени,дори само от наученото в училище,а ние ще трябва да ги догонваме,но в крайна сметка забележете,че повечето известни и успели хора в България са родом от првинцията...така че атакувайте столицата,ние сме тези които ще я превземем рано или късно

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Ми не знам, в кое училище учиш, но мога да ти дам конкретен пример. Аз уча в гимназия в Пловдив, а моят приятел(вече студент в СУ) учеше в София също в гимназия и докато той наистина през 5-те години в тая гимназия буквално си клати краката и подари кокичета на едната даскалка, защото тя му каза, че това иска, за да му пише 6 , то аз си скъсах задника от учене и продължават да ми тровят живота с ненужни за мен неща като физика поради простата причина, че всеки учител си държи на предмета.kem4o написа:че в моето училище 5 години съм си клатила краката и имам отлични оценки,а в софия, по мои наблюдения тва не може да стане,това имах предвид с изказването,че там са по-подготвени
Наистина ми е интересно къде учиш и защо слагаш всички училища в един град под общ знаменател. Вероятно в София има много качествени гимназии където ги стягат децата, но и във всеки друг град има такива и то не са едно или две
-
goshko
- От дъжд на вятър
Здравейте всички! Аз викам да спрете вече да се обяснявате в кой град има повече дискота и забавления,а да си поговорим малку... кой с какво ще кандидатства(хихихи)!!! Тъ... Аз ще кандидатствам с ГЕОГРАФИЯ + РУСКИ ЕЗ. !!! Ако има кандидатстващи с един от двата,или пък и с двата предмета да каже до къде е стигнал с ученето.Аз за сега знам 9 теми по география и ми е мъка да ги уча!
)) Някой по-запознат може ли да ми каже горе долу какви оценки трябва да изкарам на изпита по руски и география че да вляза в спец. Туризъм примерно... :>>