Журналистика
Модератор: Boromir
-
little_secret
- В началото бе словото
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Продавам теми по литература - 50 лв.
Tемите са разработвани лично, под ръководството на преподавател от СУ. Продавам ги всичките, тъй като вече не ми трябват.
Оценка от изпита - 5.50.
Комплектът включва целия конспект за кандидатстване по БЕЛ.
Пишете ЛС или на email strange@start.bg
Tемите са разработвани лично, под ръководството на преподавател от СУ. Продавам ги всичките, тъй като вече не ми трябват.
Оценка от изпита - 5.50.
Комплектът включва целия конспект за кандидатстване по БЕЛ.
Пишете ЛС или на email strange@start.bg
- kem4o
- В началото бе словото
леле като ви чета коментарите и се убеждавам,че сте някви супер точни и мили хора...айде дано станем колеги..исках да кажа по темата,че по принцип съм голяма паника,но си мисля,че квото ти е писано,ше си стане,дайте да не се шашкаме и ако ше кандидатсвате журналистика най-малкото тряа сами да си пишете темите..аз не бях писала тема от години и съм минала само 1 автор за 2 месеца,но въпреки това ше се осланям на собствените си възможности и на това,за което имам време да се подготвя...искрено ви пожелавам успех..интересно мие кой докъде е стигнал с подготовката си 
- TimShel_Girl
- Драскач
Аз съм на Яворов в момента... Но предпочитам есето...Ако има един чалъм единят цитат да е от Гео Милев, другия пак в тая сфера, ще бъда много щастлива. Аз в съдбата не вярвам, не смятам, че нещо ми е писано...Изводът - всичко си зависи от мене... 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"