КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Май въпросът не съдържа уточнение за продължителността. Иначе този април наистина е 10 дни:)
Подобни куросове са излишни /лично мнение/. Материалът просто се продиктува с малки разяснения. Нещо, което може и сам човек да си прочете и при добро желание разбере. Пък и да се запознаваш с всички теми за пръв път чак април, не си е работа. Не казвам, че за три месеца не могат да се научат, но си трябва доста постоянство.
Подобни куросове са излишни /лично мнение/. Материалът просто се продиктува с малки разяснения. Нещо, което може и сам човек да си прочете и при добро желание разбере. Пък и да се запознаваш с всички теми за пръв път чак април, не си е работа. Не казвам, че за три месеца не могат да се научат, но си трябва доста постоянство.
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Продавам теми по литература - 50 лв.
Tемите са разработвани лично, под ръководството на преподавател от СУ. Продавам ги всичките, тъй като вече не ми трябват - I-ви курс журналистика съм. Оценка от изпита - 5.50.
Комплектът включва целия конспект за кандидатстване по БЕЛ.
Пишете ЛС или на email strange@start.bg
Tемите са разработвани лично, под ръководството на преподавател от СУ. Продавам ги всичките, тъй като вече не ми трябват - I-ви курс журналистика съм. Оценка от изпита - 5.50.
Комплектът включва целия конспект за кандидатстване по БЕЛ.
Пишете ЛС или на email strange@start.bg
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: