Най-добрите парчета за секс
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Цели 2realsugar написа:ПодкрепямТрябва да е мнооооооооого специален случая, че и музика да пусна
Иначе си имам 2 диска за целта
![]()
![]()
If you're going through hell, keep going.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Sax for Sexx 
ОЛЕЛЕ, МАЙЧИЦЕ! ОТКОГА "СЕКС" Е МРЪСНА ДУМА? МОЖЕ БИ ПРЕДПОЧИТАТЕ "КОИТУС"? НЕ ЖИВЕЕМ В 15-ТИ ВЕК, МАХНЕТЕ АВТОМАТИЧНАТА ЦЕНЗУРА!!!
ОЛЕЛЕ, МАЙЧИЦЕ! ОТКОГА "СЕКС" Е МРЪСНА ДУМА? МОЖЕ БИ ПРЕДПОЧИТАТЕ "КОИТУС"? НЕ ЖИВЕЕМ В 15-ТИ ВЕК, МАХНЕТЕ АВТОМАТИЧНАТА ЦЕНЗУРА!!!
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Специално за pora_e_priqtel ще цитирам откъс от една книга "Как да се държим в обществото", публикувана още през времето на зрелия социализъм, която ми попадна наскоро:
"По правило неомъжената жена не връща визитата на неженен мъж, но тя може да го покани при себе си на вечеринка."
"По правило неомъжената жена не връща визитата на неженен мъж, но тя може да го покани при себе си на вечеринка."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я, колко разкрепостено е било обществото по времето на социализмаCalista написа:Специално за pora_e_priqtel ще цитирам откъс от една книга "Как да се държим в обществото", публикувана още през времето на зрелия социализъм, която ми попадна наскоро:
Взимайте пример, о деца на демокрацията, о скъпи админи!
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Вдъхнови ме да напиша още няколко реда от това апокрифно изданиеpora_e_priqtel написа:Взимайте пример, о деца на демокрацията, о скъпи админи!
"Много съмнителна е разумността и целесъобразността на разпространения у нас обичай да се носи със себе си нещо за пиене." И ако се чудите защо, авторите са дали неопровержимо обяснение. "Най-често се случва, че гостите донасят различни марки напитки, които не си подхождат една на друга и не отговарят на сервираната храна." Стига толкова с офтопика.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знаех си, че след запой ме боли глава, защото не съм избрал подходящата хранаCalista написа:"Най-често се случва, че гостите донасят различни марки напитки, които не си подхождат една на друга и не отговарят на сервираната храна." Стига толкова с офтопика.pora_e_priqtel написа:Взимайте пример, о деца на демокрацията, о скъпи админи!