тц
а пък си мислех че с изпита всичко се свършва
още не съм си купила документи и не съм съвсем наясно с проедурата
значи
купувам и попълвам някакви документи
плащам в ректората за първи семестър
отивам до факултета по специалността и се записвам
правилно ли съм разбрала?
ГОЛЕМИЯТ ХАОС
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Съвсем не всичко свършва с изпита. Отидох в 13:00 купих си документите, малко е объркващо кое трябва и кое не трябва да се попълва и на кои от документите да лепиш снимките, но не е фатално. След това отидох в 242 където се плаща таксата за семестъра - 117.50 за Английска филология, опашката не беше голяма и хората минаваха бързо. Лудницата е пред 211 ( за класически и нови филологии ) където чакането е около 2 часа и опашката изглежда по-скоро като кълбо от хора и е с постоянна дължина.KillaBee написа:тц
а пък си мислех че с изпита всичко се свършва
още не съм си купила документи и не съм съвсем наясно с проедурата
значи
купувам и попълвам някакви документи
плащам в ректората за първи семестър
отивам до факултета по специалността и се записвам
правилно ли съм разбрала?
Е, радвам се че "всичко" свърши..или може би тепърва започва. Съвета ми е да питате в информация ако не сте сигурни за нещо...а да и да си презаредите батериите за дискмена преди да тръгнете
Днес ходих да се записвам във ФМИ и не видях нищо от това, което казвате...беше много добре организирано(леле...тоя симпатичен младеж дето помагаше на записващите се е ЗЛАТЕН!!!трябва на ръце да го носят
ако не беше там щеше да се бъгне цялата работа)Плащането става за 1 минутка, малко чакане на опашката, въпросният батко помага да си допопълниш празните места и проверява, а двете лелки вътре действат мълниеносно
Аз лично им казвам едно браво за тая организация във ФМИ!