За Коледа искам купон с най-липсващите ми хора. Ама с хубава музика. Обаче няма как да стане, защото няма на какво да я пускам тая музика в нас. Може би трябва да си поискам някакво такова стерео всъщност
Какъв подарък бихте искали да получите за Коледа?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И аз искам сняг да има, каква е тая Коледа без сняг, тия в Австралия как живеят не знам през декември без сняг
Даже в Швеция няма сняг. Даже и дъжд, и вятър няма. Само светлинки, украси, елхи, джуджи и джуджанки, песнички, свещи... но не и сняг. Дядо Коледа ще има да я бута тая шейна ....
За Коледа искам купон с най-липсващите ми хора. Ама с хубава музика. Обаче няма как да стане, защото няма на какво да я пускам тая музика в нас. Може би трябва да си поискам някакво такова стерео всъщност
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Искам един човек да ме приеме като част от семейството. Искам няколко мои роднини да погледнат на мен по малко по-различен начин и да осъзнаят, че съм голяма вече 
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
BlackFairy
- В началото бе словото
- Обратна връзка: