Какво ви дразни най-много в СУ?

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

A сега изкарват и Виста...не ги е срам :lol:
Ама интересно за какво ми е :? -същото като ХР само по-тежко,пък ДХ10 игрите далеееч :(
ама това май не е по темата :roll: ...нищо карай :twisted:
.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

За това ще има ДХ9L плюс ДХ10 в крайната версия дето трябва да се появи през януари(за 1ви път два ДХ в една опреационна с-ма-2 в 1:)),че да могат да тръгват и ДХ9 игрите :wink: .Аз не съм пробвал версиите дето до момента са излезли(нямам компютър за "омазване":lol:),обаче си мислех ,че го има ДХ9Л и в тях и вървят ДХ9 игрите:? Хммм странно...А ДХ10 игра...ехее има време :idea: Тая дето ми е в подписа трябваше да излезе в нач. на 2007ма,ама... :(
А че Вистата лагва на лаптоп-то ясно.Ако не си с поне 1,5гб рам забрави да подкарваш някакви по-тежки приложения :idea: Да знаех щях да дойда на презентацията :oops:
.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Секретарките, тия народни изедници :evil: :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

дразнят ме секретарките че не се бръснат гладко, та като ми го смучат и ми бодат!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

GaVrosH написа:дразнят ме секретарките че не се бръснат гладко, та като ми го смучат и ми бодат!
:lol: :lol: :lol:
.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Da BuzZ написа:
Richard B. Riddick написа:Ако не си с поне 1,5гб рам забрави да подкарваш някакви по-тежки приложения :idea:
Да, добре са даже 2 ГБ рам и си пускаш ескюела. Правиш си сървър у вас и си пич.
На ситуацийката подхождат 3 ГХц, 256видео... :lol: :lol:
Естествено :wink:
.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:( Лелеее, как се разви тая тема... :oops: Чуствам се толкова тъп, с толкова малък RAM, странно, че въобще мога да пазя равновесие.... :shock:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:scratch:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Da BuzZ написа: Следващите плитки оплаквания:
twiggy написа:дразни ме, че ни карат да си отработваме всички часове (10 учебни часа) от 8ми декември /петък/... да са си предвидили в програмата почивните дни това не е ли официално от университета 8ми да е неучебен ден!?
Учебен, неучебен ден, почивен, непочивен ден, работен, неработен ден, не те боли никъде. Материала си е материал и трябва да се вземе, па ако ще и на осемдесети декември да се случи това. Важното е да е преди сесията. После нали ше има мрънкане на изпита от сорта "Ммм тва не сме го вземали".

Друго нещо да измислите? Направо се правите на тъпи с подобни постове. Следващия път малко помислете преди да се оплаквате.
аре да не коментираме материала, който трябва да се вземе. щото упражненията по фр за да мериш листа, после да ги сушиш и пак да ги мериш и да сметнеш колко вода се е изпарила (сериозно!).
и не мога да разбера въобще какво се месиш, никой не се оплаква именно на теб, като не ти харесва форума, не го чети! :idea:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

СТОЛАААААААААААААААААА!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”