Левски и Българската Футболна Мечта

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

duh_navodneniq написа:Пак ни биха, егати... Не че е неочаквано, ама да гледаш огромната разлика в класите си е удар по самочувствието... :(
Хич даже. Гледах на стадиона Левски срещу най-големия гранд в света за мен. Роналдиньо и редица други любими фуболисти играха на 10-15м от мен. Това ме радва. А и с риск да прозвуча банално, Левски не игра зле. Но отново си пролича липсата на играчи от класата на съперниците, които да отиграват по подходящ начин възможностите, които ни се отдадоха.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Никога не съм харесвал Левски, но не ми се злорадства за сметка на този отбор. :? За участието им в ШЛ бих цитирал един гостоприемен приятел: "Добре дошли, добре си отишли!" :oops:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Аз по принцип не харесвам българския футбол(и отбори респективно) и представянето на нашите в евротурнирите и нац. отбор дават отговор защо :wink:
.
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Гледах 20 минути от второто полувреме, като ви вкараха втори гол...слабо, много слабо, заприлича на мача от миналата година ЦСКА : Ливърпул, вкараха си головете, върнаха се назад, и спряха да играят.Г-н Батков, имаше наскоро едно мнение, по ваш комунистически лозунг - Ние вкарахме България в Европа...пази Боже, сляпо да прогледа...Ще си останате смешен, заедно с Наско Самочувствието и педофила-педал председател на надзорния съвет на отбора от кв.Подуене - Георги Марков...
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

За съжаление,такива са ни възможностите. 6 мача и 1-14 звучи зле,а играта на "Васил Левски" също я няма. Жалко за публиката,тя заслужаваше гол срещу Вердер,а и Барса..Уви,Левски с нищо не показа,че го търси.И аз бях на мача с Барса,и аз не гледах футбол.Тежка група,3 силни отбора и един слаб.Ах,шампионска лига,дай Боже всяка година,нека продължаваме да мечтаем..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Смятам, че не бива да обвиняваме за нещо левскарите. Те са отбор с две класи под другите три и класирането е абсолютно обективно. Няма как да ни е приятно, все пак сме българи, но такива са реалностите. Каквато е страната ни, такъв и футболът. Дори представянето на Левски в ШЛ е огледало на икономическото положение на страната ни.
Да живее отбора на Форум СУ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

DobreFF написа: Дори представянето на Левски в ШЛ е огледало на икономическото положение на страната ни.
И на всичкото останало положение... :evil:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Айде утре да смачкаме и Челси. Ще съм доволен, ако постигнем резултат, който няма да ни направи най-слабо представилият се отбор в Шампионската лига.
Да живее отбора на Форум СУ
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Споко,мачът е Х :)
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

THE_PARASITE написа:Споко,мачът е Х :)
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
Ubi concordia, ibi victoria!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Паразита е просто патриот!
Не е алкохолик!
:lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

DobreFF написа:Айде утре да смачкаме и Челси. Ще съм доволен, ако постигнем резултат, който няма да ни направи най-слабо представилият се отбор в Шампионската лига.
THE_PARASITE написа:Споко,мачът е Х :)
Хах, ама вие сериозно ли? :lol:
Аз просто не виждам как ше отървем фиаското... особено с всичките тези контузени играчи.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Еми ако с Х се означава победа на англичаните,прави си :idea: :lol:
.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Тази тема май вече е за заключване, щото мечтата свърши и както очаквахме повечето, се превърна в пълно фиаско! :roll:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа::? Тази тема май вече е за заключване, щото мечтата свърши и както очаквахме повечето, се превърна в пълно фиаско! :roll:
Ти го каза !
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”