Какво ви дразни най-много в СУ?
Модератор: Плазмодий
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е вие ме разбихте-Бъз-а с адвокатските изпълнения(абе теб да не ти плащат за това?) ,другите с оплаванията си
Уни-то не е работа(не ми плащат)-ако не ми се става в 6,7,8,9,10 часа и т.н. просто не ставам
.Проблема с 8ми декември също не ми се вижда проблем.Аз от 6ти съм почивка
Мен ме дразни най-вече администрацията която има уникалното работно време от 4часа на ден(2 преди и 2 след обяд),това ,че там никой нищо не знае когато питам нещо свързано с програмата или предметите,малкия брой заведения/обслужващ персонал в мазата
(вечно трябва да чакам на опашка да си взема една бира/мин. вода),скапаната храна в стола
Уни-то не е работа(не ми плащат)-ако не ми се става в 6,7,8,9,10 часа и т.н. просто не ставам
Мен ме дразни най-вече администрацията която има уникалното работно време от 4часа на ден(2 преди и 2 след обяд),това ,че там никой нищо не знае когато питам нещо свързано с програмата или предметите,малкия брой заведения/обслужващ персонал в мазата
.
За тва питай Боянчо, дето е пич, сещаш се за кого ти говоря. Ма как добре му стои тогата, нищо че е доста дребничък и му се е разперила като палатка....twiggy написа:дразни ме, че ни карат да си отработваме всички часове (10 учебни часа) от 8ми декември /петък/... да са си предвидили в програмата почивните дни това не е ли официално от университета 8ми да е неучебен ден!?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Подкрепям на 100%!Richard B. Riddick написа:Уни-то не е работа(не ми плащат)-ако не ми се става в 6,7,8,9,10 часа и т.н. просто не ставам.Проблема с 8ми декември също не ми се вижда проблем.Аз от 6ти съм почивка
Мен ме дразни най-вече администрацията която има уникалното работно време от 4часа на ден(2 преди и 2 след обяд),това ,че там никой нищо не знае когато питам нещо свързано с програмата или предметите,малкия брой заведения/обслужващ персонал в мазата(вечно трябва да чакам на опашка да си взема една бира/мин. вода),скапаната храна в стола

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)