Sw1tched за ФУАА какво да ти кажа-аз бях точно на тези уроци само,че за разлика от теб не на тези дето са 5 дни по 5 примерни изпита,ами на другите-20 седмици по 4 часа.Англииския го говоря от както се помня,но това не ми помогна.Нали знаеш кой преподава там?Ако знаеш мога да ти кажа ,че точно тия учители са ми преподавали на мен и са ми казвали за сички тънкости по изпита.
Аз не говоря за това как си ограждаш отговорите,ами за съставянето са самите въпроси и за логиката,която трябва да си създадеш когато решаваш теста.А за есето -направо не ми се почва да обясявам,защото там какви работи са...

Ако имаш 1 книжка на СУ за есетата би трябвало да имаш някаква представа как есето не е съвсем есе...как трябва да пишеш определени неща по определен начин.Тази информациа,обаче на мен не ми помогна...или най-много да ме е спасила от чистата двойка де -незнам.
Аз смятам че на който и изпит да ида по английски немога да изкарам двойка.Просто това не е нещо,с което се заинмавам от скоро.
Истинския изпит е като отидеш в Щатите или Англия-тогава никой не ти гледа оценката,а дали разбираш какво ти говорят и дали можеш ти да говориш.Парадокса е,че без оценката,обаче,трудно ще идеш там за нещо друго освен почивка

И забравих ка кажа-Sw1tched браво за оценката-честита да ти е

Под секва....