СП по волейбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
zenga
В началото бе словото

Мнение от zenga »

1:1 !!!
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Кретенски загубихме третия гейм. Падаме. За съжаление... :(
Едит: Мерси за поправката, Феичке, и аз имах предвид третия гейм.
Последно промяна от duh_navodneniq на 02 Дек 2006, 10:26, променено общо 1 път.
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Е, дано утре поне бронза вземем! Супер тъпо загубихме третия гейм! Ако го бяхме взели - мача щеше да е наш! Леееееле, колко мееее е яд! :(
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ще взема отношение по темата и в частност мачът с Полша.Не искам да звучи като изхвърляне,но очаквах да загубим.Защо?Ами,по няколко причини.Най-вече заради балканския ни манталитет.И точно затова ''малкият финал'' ще е балкански.Защото като победихме Франция,вместо да скочим на Бразилия не само за самочувствие,но и да не губим игрови ритъм ние почнахме да правим сметки.Същото направиха и сърбетата и ето ни сега ще се бием за бронза.Не мислете,че омаловажавам успеха на момчетата.Това е подвиг и аз съм горд с успехите им,но в крайна сметка не успяха да избягат от манталитета си да се правят дребни сметки.Жалко,защото тази ни черта ни пречи да постигаме големи неща в колективните спортове...
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Смачкахме и сръбчолята... Ама някак си третото място не ме удовлетворява, предполагам и Вас също. Можеше да е повече, много много повече! :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

THE_PARASITE написа:Ще взема отношение по темата и в частност мачът с Полша.Не искам да звучи като изхвърляне,но очаквах да загубим.Защо?Ами,по няколко причини.Най-вече заради балканския ни манталитет.И точно затова ''малкият финал'' ще е балкански.Защото като победихме Франция,вместо да скочим на Бразилия не само за самочувствие,но и да не губим игрови ритъм ние почнахме да правим сметки.Същото направиха и сърбетата и ето ни сега ще се бием за бронза.Не мислете,че омаловажавам успеха на момчетата.Това е подвиг и аз съм горд с успехите им,но в крайна сметка не успяха да избягат от манталитета си да се правят дребни сметки.Жалко,защото тази ни черта ни пречи да постигаме големи неща в колективните спортове...
Напълно съм съгласен с теб.
Все пак се радвам, че нашите събраха сили и дух и се реваншираха срещу съседите. Третото място не е никак малко постижение :)
А Пламен Константинов го каза най-добре веднага след двубоя - чест им прави на нашите, че се пребориха с този прословут наш манталитет, излязоха като мъже и взеха победата :P
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Честито трето място все пак !Повече следващият път.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Бразилците са нехора просто. Такава защита и такъв разпределител просто няма!!!! :shock:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Не че злобея, ама ми е забавно как бразилците разсипват "дружина полска".... :twisted: Иначе браво днес на момчетата ни! Сигурна съм, че злато ще има в близките години! Имаме невероятен отбор, с невероятен треньор! И Бразилия можехме да бием...ама... :? Появяват се хияди "АКО"-та в този случай! Но все пак - българи юнаци! :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Накефих се на мача със сърбите. Не знам дали щях да се накефя повече на шампионска титла... Може би ако я бяхме взели на финал със Сърбия. Мразя ги, мразя ги, много ги мразя! Тя е фамилна омраза, вендета от 90 години.
Страшно се кефя и сядам да се натряскам! :occasion7: :occasion5: :drunken:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

И аз се радвам, и аз се радвам. :)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Респект за момчетата ! :notworthy:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Три пъти УРАААА за българските момчета 8)
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”