English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Franchesca
В началото бе словото
Обратна връзка:

English

Мнение от Franchesca »

ей как върви английският
тва имам чувството че май е най-гадния предмет с който може да се кандидатства
та искам да ви питам кое от упражнениета ви се вижда най-лесно и кое най-трудно
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Винаги най-много съм мразела Reading :? Най-лесен ми е Writing-a :D
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Да и аз май Reading-а :?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Shelly
В началото бе словото

Мнение от Shelly »

Dictation-ът ми е неприятната част :(
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

I like Phonetic Drill :thumbright:
Аватар
Franchesca
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Franchesca »

а на мене ми е най-гадна диктовката и есето
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
Аватар
love_delight
От дъжд на вятър
Специалност: Социални дейности
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от love_delight »

При есето трябва много да се внимава, тъй като доколкото съм чела мнения от форума на него режат най-много. Не трябва да е написано с много прости думи, нито да е претруфено с завъртяни изрази, трябва граматиката да ти е перфектна като изказ .. и още няколко изисквания, за които в училище никой не ни подготвя - не са включени в учебния план :roll:
Мила написа:
radja написа:обаче в ЮФ е една идея по-различно.
особено вашите момичета се едни... 99% всяка нощ се сънуват как изкачват стълбите на съдебната палата на високи токчета и костюми на шанел.:twisted:
Изображение
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

hehe,az puk o6te ne sum po4nala nqkakva po specialna podgotovka,ama vednuj gi poglednah tiq practice tests ,ot koito samo writinga i diktovkata ne napravih....moje bi 6te vi prozvu4i tvurde smelo ama ne mi se stori osobeno truden kato se ima predvid vnimanieto,koeto mu otdelih, i obstanovkata,v koqto go pravih...

imam namerenie da izkaram nqkoi uskoren kurs prez zimnata,nqkoi ima li ideq kakvi sa?!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: English

Мнение от black_lady »

Franchesca написа:ей как върви английският
тва имам чувството че май е най-гадния предмет с който може да се кандидатства
та искам да ви питам кое от упражнениета ви се вижда най-лесно и кое най-трудно
Напротив, според мен е най-лесният :P Нямаш никакви теми за наизустяване, не разчиташ до такава степен на късмет... Е, не че пак не е и до късмет, но като цяло се проверяват чистите знания ;) И най-хубавият бонус: само на тоя изпит можеш да изкараш хубава оценка без никакви уроци :idea:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

Franchesca написа:а на мене ми е най-гадна диктовката и есето
така си е... :(
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

С диктовките вече съм малко по-добре, но това есе.. ако го измисля на БГ натам лесно, но това ми е по-трудната част :roll:
Изображение
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Ами ако поразучите,ще видите,че тоя изпит е невероятно шибан.Някои хора кандидатсват супер много пъти,докато ги приемат желаната специалност.Изпитът е гаден понеже няма някакви ясно определени правила-нито е американски английски,нито британски.Трудно се оценява понеже не е нито като Първи сертификат,нито като САТ.Само тая година 50% от всички пропищяха от двойки и то хора,които са живяли къде ли не и практикуват английски всеки ден,с няколко дипломи и на различни чужди уни-та,така че никак не е лесен.Всички,които не са се запознали с него из основи,смятат,че е елементарен,но изобщо не е така,а и есето създава много трудности понеже не е като българското есе,а пък и самият университет си има свои изисквания.Като пример ще дам само този,че имаше някакъв израз,който можеше да се използва с 2 глагола,но те приемаха само единия и ако напишеш другия ти се счита за грешка...Така че общо взето трябва да знаеш какво им се върти в главиците:).
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

:roll:
Последно промяна от bubble на 05 Дек 2006, 12:13, променено общо 1 път.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Уникално прав/а си! И аз го изпитах туй нещо на гръбчето си. Много неприятен удар.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Paraphrase - компонента, на който, ако смея да правя прогнози, ще имам поне 7-8 точки :) Толкова най-малко съм имал от пректис тестовете които досега съм правил... Просто имам чат-пат изразено чувство за правилност на изреченията.. като видиш някакви супер тъпи и смешни и веднага се усещат.

Reading-а колко е шибан... просто нямам думи. Трябва сигурно да изядеш текста, да четеш между редовете или и аз не знам още какво... Особено като има някакъв въпрос придружен с "Probably.."

А multiple-choice пък е просто.... трябва да сме пълни от изрази.

Според мен трябва да се разчита на нещо отвъд тези тестове. Аз съжалявам, че толкова години ходих на курс по английски само да си късам маратонките и да си губя времето... И сега яко почнах с ученето, за да взема сертификат от Кеймбридж... че без него на никъде не може.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”