СП по волейбол
Модератори: ники, Methuselah
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кретенски загубихме третия гейм. Падаме. За съжаление... 
Едит: Мерси за поправката, Феичке, и аз имах предвид третия гейм.
Едит: Мерси за поправката, Феичке, и аз имах предвид третия гейм.
Последно промяна от duh_navodneniq на 02 Дек 2006, 10:26, променено общо 1 път.
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ще взема отношение по темата и в частност мачът с Полша.Не искам да звучи като изхвърляне,но очаквах да загубим.Защо?Ами,по няколко причини.Най-вече заради балканския ни манталитет.И точно затова ''малкият финал'' ще е балкански.Защото като победихме Франция,вместо да скочим на Бразилия не само за самочувствие,но и да не губим игрови ритъм ние почнахме да правим сметки.Същото направиха и сърбетата и ето ни сега ще се бием за бронза.Не мислете,че омаловажавам успеха на момчетата.Това е подвиг и аз съм горд с успехите им,но в крайна сметка не успяха да избягат от манталитета си да се правят дребни сметки.Жалко,защото тази ни черта ни пречи да постигаме големи неща в колективните спортове...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Напълно съм съгласен с теб.THE_PARASITE написа:Ще взема отношение по темата и в частност мачът с Полша.Не искам да звучи като изхвърляне,но очаквах да загубим.Защо?Ами,по няколко причини.Най-вече заради балканския ни манталитет.И точно затова ''малкият финал'' ще е балкански.Защото като победихме Франция,вместо да скочим на Бразилия не само за самочувствие,но и да не губим игрови ритъм ние почнахме да правим сметки.Същото направиха и сърбетата и ето ни сега ще се бием за бронза.Не мислете,че омаловажавам успеха на момчетата.Това е подвиг и аз съм горд с успехите им,но в крайна сметка не успяха да избягат от манталитета си да се правят дребни сметки.Жалко,защото тази ни черта ни пречи да постигаме големи неща в колективните спортове...
Все пак се радвам, че нашите събраха сили и дух и се реваншираха срещу съседите. Третото място не е никак малко постижение
А Пламен Константинов го каза най-добре веднага след двубоя - чест им прави на нашите, че се пребориха с този прословут наш манталитет, излязоха като мъже и взеха победата
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Не че злобея, ама ми е забавно как бразилците разсипват "дружина полска"....
Иначе браво днес на момчетата ни! Сигурна съм, че злато ще има в близките години! Имаме невероятен отбор, с невероятен треньор! И Бразилия можехме да бием...ама...
Появяват се хияди "АКО"-та в този случай! Но все пак - българи юнаци! 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър