Аз наистина имам желание да уча руски...така че,ако някой знае някоя специалност,която го изучава и дали мога да ходя на лекциите им,ще го помоля да сподели:)
Предварително благодаря
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
След като не е имало разписание за занятия по руски език, вероятно никой не е предпочел да го изучава, затова така се е получило. Иначе има възможност, но, като няма желаещи...Fervourrr написа:Имам голямо желание да уча руски,но както се сещате нямам парички за частни уроци.Имах идея да видя кои специалности имат руски и да ходя на тяхните лекции.Поразпитах и ми казаха,че МО имат.Отидох до Ректората,но нищо не намерих.Имаше немски,английски,френски,но не и руски...![]()
Аз наистина имам желание да уча руски...така че,ако някой знае някоя специалност,която го изучава и дали мога да ходя на лекциите им,ще го помоля да сподели:)
Предварително благодаря
Е чудесно! Само,ако можеш кажи в коя стая и къде да я намеря:)Sempronia написа:Привет - има групичка по руски във вторник от 14 до 16 и в четвъртък от 8 до 10 часа с класическа и новогръцка филология. Нивото е за начинаещи. Ако желаеш - заповядай!
В четвъртък лекциите обикновено се провеждат в 135 аудитория, а във вторник - поради липса на по-адекватно място - в едно малко кабинетче, което май няма собствен номер и до което се стига през една друга аудитория (126 ?), първата, струва ми се, по коридора на втория етаж, веднага след самата катедра. Опасявам се, че обяснението ми не е много разбираемо, но се надявам да се ориентираш.Fervourrr написа:Е чудесно! Само,ако можеш кажи в коя стая и къде да я намеря:)Sempronia написа:Привет - има групичка по руски във вторник от 14 до 16 и в четвъртък от 8 до 10 часа с класическа и новогръцка филология. Нивото е за начинаещи. Ако желаеш - заповядай!