ПРАВО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
shaho
Пишете, о, братя

да има

Мнение от shaho »

да,мен ме приеха,но миналата година :D ей, добре си помислете преди да се запишете право.
Аватар
man4ester
В началото бе словото

ПРАВО

Мнение от man4ester »

Какво имаш предвид :?: :!: :?:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Има предвид, че е адски трудно и ти скъсват задника от учене... правото обединява и политологията и публичната администрация и куп други специалности... направо ти съдират кожата :shock:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

post-mortem написа:Има предвид, че е адски трудно и ти скъсват задника от учене... правото обединява и политологията и публичната администрация и куп други специалности... направо ти съдират кожата :shock:
Правилно си ме разбрал.Но правото не е чак толкова широкоспектърна наука,че да обединява всичките тези.Общи предмети се учат само 1 семестър на 1 курс.И то не са кой знай колко общи.Иначе,ако нямаш намерение да учиш здраво,по-доре не се захващай.Ще завършиш и без това,но няма да има никаква полза9освен ако нямаш здрави връзки де).Пък и да ти кажа правото леко ограничава кръгозора на човек и леееееко ти промива мозъка.Ама мноооого леко,без да разбереш :D :D :D
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

аЗ пък съM въTре!
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Минимален бал за момчета право 25.50 - моят бал 25.50 => последният приет, но както знаем последните ще бъдат първи:)
M.
В началото бе словото

Мнение от M. »

аз съм на 25 стотни от задочното, мислите ли че има шанс на второ или трето-някой знае ли как са падали баловете миналите години при следващите класирания? Нещо има повече приети момичета в задочно-61 при обявени 45 места, кво се е случило ... има нещо странно тука :?
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Честито на всички приети!
Приета съм право. Второ желание с бал 26.00. Мислите ли , че имам шанс балът да падне с 93 стотни. :study:
RORO
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Sori написа:Честито на всички приети!
Приета съм право. Второ желание с бал 26.00. Мислите ли , че имам шанс балът да падне с 93 стотни. :study:
Sori, не разбирам как си приета Право с бал 26.00 като мин. бал е 26.93 и за кое да имаш шанс :?: Нали искаше Право?
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

_Alex_ написа:Хора, изобщо не знаете с какво се захващате. Аз бях приет право преди няколко години и мога да ви кажа- това е най- промиващата мозъци специалност. Освен това, пълно е с вирнали си носа снобари- както сред преподавателите, така и сред студентите. Вярно е, че ставаш специалист, но само в една област- изобщо не е широка специалността, даже по-скоро ти ограничава кръгозора... Изисква и много зубрене и то на безсмислени неща. Абе, кофти е :?
А какво мислиш за политологията? Там също ли е толкова зле? :cry:
Изображение
Sori
В началото бе словото

Мнение от Sori »

Естествено. Вината е моя, обясних се като първия човек.
Приеха ме право, но задочно с мин.бал 26.00, а първото ми желание е право - редовно.
RORO
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

_Alex_ написа:Хора, изобщо не знаете с какво се захващате. Аз бях приет право преди няколко години и мога да ви кажа- това е най- промиващата мозъци специалност. Освен това, пълно е с вирнали си носа снобари- както сред преподавателите, така и сред студентите. Вярно е, че ставаш специалист, но само в една област- изобщо не е широка специалността, даже по-скоро ти ограничава кръгозора... Изисква и много зубрене и то на безсмислени неща. Абе, кофти е :?
Прав е човека.И аз уча право в момента.За съжаление всичко,което казва е вярно.Но вие си решавате.От вас си зависи всичко.Но повечето наистина ще станете едни малки промити мозъчета.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

В какъв смисъл "промити мозъци"? Да не ви правят там зомбита?
Изображение
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Ей, има ли някой да е приет Право и да не иска да се запише :?: да се отказва :wink: Интересно до колко ще стигне мин. бал :o
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”