Какво ви подразни / натъжи днес?
Ми то казват било за хубаво...
Ама и аз нищо хубаво не виждам в тоя непрестанен дъжд,светкавици и гръмотевици и водаааа...
Ама и аз нищо хубаво не виждам в тоя непрестанен дъжд,светкавици и гръмотевици и водаааа...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Ах, как ме подсети за тоя дъжд (не, че имам право пред засегнатите наистина хора по градовете да се оплаквам, но...)! Вместо да пътувам и 3 дни да се повеселим на вилата на един приятел, сега трябва да кисна в София и да чакам така резултатите. Представяте ли си само: учиш една година като кърт, изкарваш лудите оценки и....и не можеш да отидеш да се запишеш
Ха честита баня!
- fire
- Живее, за да пише
Никога не съм предполагала, че това, което ми се случи днес може да ме натъжи толкова много. Днес запълних тефтера с още една моя несбъдната мечта. Но какво да се прави, такъв е живота!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хайде и нещо весело:
днес купих торта от центъра и я завозих до вкъщи на колело- аз на колело, в едната ми ръка торта, другата държи кормилото. Колелото е без спирачки, пътят беше мокър. Тортата оцеля! А можеше и да не... !!! Ето нещо хубаво! Оцеля милата...оцеля по целия път до вкъщи *подсмрък*. Е ТЕ СЕГА ВЕЧЕ НЕМА ДА ОЦЕЛЕЕ, НЕЙНАТА КОЖАААА!!!

днес купих торта от центъра и я завозих до вкъщи на колело- аз на колело, в едната ми ръка торта, другата държи кормилото. Колелото е без спирачки, пътят беше мокър. Тортата оцеля! А можеше и да не... !!! Ето нещо хубаво! Оцеля милата...оцеля по целия път до вкъщи *подсмрък*. Е ТЕ СЕГА ВЕЧЕ НЕМА ДА ОЦЕЛЕЕ, НЕЙНАТА КОЖАААА!!!
Няма водааааа....
Гадно е, че сме толкова неподготвени-заваля дъжд,наводни редица градове и села, некомпетентните освобождават водата от язовирите--->реките преливат--->няма вода в цял град!
А други плуват в такава.Все гадно...
Гадно е, че сме толкова неподготвени-заваля дъжд,наводни редица градове и села, некомпетентните освобождават водата от язовирите--->реките преливат--->няма вода в цял град!
А други плуват в такава.Все гадно...
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
пътувах повече от 15 часа
чаках на тъпата гара в Горна повече от 6 чааса... в приятна компания от тъмнокожи и темпераментни индивиди...
Ей туй ме развесели на маХ просто
а иначе - записах се, сигурно това трябва да ме е зарадвало..
(само дето ми е по-скоро странно, ама няма да се впускам в лични откровения)
чаках на тъпата гара в Горна повече от 6 чааса... в приятна компания от тъмнокожи и темпераментни индивиди...
Ей туй ме развесели на маХ просто
а иначе - записах се, сигурно това трябва да ме е зарадвало..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Честито на тези, които могат да се похваля, че са се записали. Аз не мога да се похваля, че съм се записала, а само си депозирах дипломата. И на мен ми казах "Чакай...", но не малко, а до трето класиране може би. Това нито ме развесели, нито ме натъжи - вече свикнах с мисълта, че тази година не ми провтрвя. Но сега съм решила малко да се развеселя - ще започна бавно, но славно да си приготвям багажа, защото мисля от понеделник да го ударя на почивка някъде далеч, далеч... 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: