Турнир между специалностите I-ви курс ?!?
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
ОК, идеята е да "сондираме" мненията на малкото колеги от мъжки пол в специалността да видим какви са натроенията за подобен отбор. В първа група сме 6-7 момчета и май само аз поритвам от време на време, другите не са много заинтересовани.
Та, ако в твоята група има някой желаещ, и в другите групи също, може да измислим нещо и да предизвикаме някоя специалност от ФМИ и да ги изкъртиме
Та, ако в твоята група има някой желаещ, и в другите групи също, може да измислим нещо и да предизвикаме някоя специалност от ФМИ и да ги изкъртиме
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
Ами за съжаление от малкото момчета в мойта група май само аз цъкам, имаше едно момче дето викаше, че и той играел, ама не съм го виждал него от сигурно месец вече... Общо взето ме съмнява да се съберем повече от 4-5 човека, дано не съм лош пророк... 
The harder you fall, the higher you bounce...
Много добра идея, подкрепям с 2 ръце. Информатика (ФМИ) също ще излъчи отбор - само в мойта група има достатъчно хора , а ние сме 8 групи
.
Дайте наистина предложения за място а и за време горе долу. Нали за преди зимната ваканция става въпрос. То няма много време така че трябва да се организираме за да може след 8-ми декември да започнем
.
Дайте наистина предложения за място а и за време горе долу. Нали за преди зимната ваканция става въпрос. То няма много време така че трябва да се организираме за да може след 8-ми декември да започнем
Който го може го може!