изпит по немски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Ами тя Хюмер беше на пилотния изпит в Пловдив, иначе ни е идвала и на посещение, малко тихичко говори :cry: , абе дано се справим :)

Относно тези, които са випуск 2007 - 1-во дипломите им ще имат валидност (от 5 години мисля) и 2-ро изпитът им ще бъде много по-различен от нашия. Моята даскалка по немски беше на някакъв семинар, в който са обсъждали изпита за другата година и каза, че щяли да правят някакви презентации на компютър и такива работи..

P.S. Стискайте ни палци в Понеделник и Вторник :oops:
jemand
В началото бе словото

Мнение от jemand »

Не само на компютър,а и трябва и да рисуваме някви глупости :lol: :lol: :lol: :lol: Утре имаме при немкинята ще я питам за валидността и ще споделя ;)!
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

хаха...и аз бях на пилотния изпит в Пловдив...Аз съм си от плд де ;) Може да сме се виждали :lol: :lol: :roll:
jemand
В началото бе словото

Мнение от jemand »

Абе вярно ли е че на пилотния някво момиче от Кърджали имало най-висок резултат,че в училище минаваха някви наредби ама не ги разбрах много,много :lol:
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

fly4o, успех с изпита за DSD, аз бях с английски в ЕГ-то, но помня миналата година по това време каква лудница беше и как немските класове рязко ги хвана липсата. А ти иначе с какво ще кандидатстваш в СУ?
If you're going through hell, keep going.
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

С история и литература... Мнг кофти...ама се надявам, че ще се справя :) Ти какво учиш? :)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

Да jemand, вярно е. Момичето беше просто супер, имаше много хубаво произношение, аз лично бях удивена :)
light_my_fire
В началото бе словото

Мнение от light_my_fire »

Да ви кажа за Бурхардт-не се стряскайте от тоз човек:) и ако ви задава много въпрости то е защото иска да сте убедени в знанията си,приема мнение,различно от неговото,стига да е аргументирано.Бъдете уверение в себе си!Успех:)
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

Да ви кажа за Бурхардт-не се стряскайте от тоз човек и ако ви задава много въпрости то е защото иска да сте убедени в знанията си,приема мнение,различно от неговото,стига да е аргументирано.
Съгласна съм, аз миналата година правих презентация и обеснявах едни графики пред него, стори ми се разбран човек :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Eй, хора, много успех ви пожелявам утре!!! Да се паднат готини текстове и лесни Kommentarfrage-та, а за тези, които ще пишат Eroеrterung - благодатна тема!!! :D
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър

Мнение от Anelka »

И на теб подобно и много много късмет :)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Иха...По - хубавки темички не можаха и да се паднат. Вие как мислите? Аз съм напълно доволна :D
Какво писахте? Аз лично доста се колебах между Erörterung-а за Mehrsprachlichkeit и между Inhaltsangabe-то за Mode...и в крайна сметка писах за модата....темата за пушенето също не беше лоша, пък и за насилието в училище също. Общо взето бяха теми, които са горе долу близки на един средностатистически 18 - годишен човек, а не няк'ви от рода на die Energiekrise in Deutschland или Für und Gegen den Atomausstieg и това ме зарадва..
Какво писахте на коментарните въпроси? :P
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

И аз писах за модата, ама повече бла бла... надявам се, да не ми пишат по-малко точки заради Inhalt... Колко думи написахте вие? Аз общо 515. :roll: :)

Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Ох, аз написах много думи и ме е страх да не ме санкционират нещо знам ли...ама надявам се да не бъдат лоши.. :lol:
мене ми излезе май над 11 страници...Е, аз пиша и широко де..
Ти какво писа на коментарите?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

11 страници?!?!?! :shock: :shock: :shock: И аз пиша широко, ама ми излязоха трите неща общо 4 страници.
На въпросите не помня вече, щащво писах, но бяха общи приказки... Просто темата няма голяма проблематика и няма, кой знае какво ново и интересно да се напише. :roll:

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”