изпит по немски език
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кво сте се спекли с тва ДСД бе, всички го взимат, адски лесно е.Raya_Alexandra написа:Аз съм на устен в неделя на 10ти.За добро или за лошо ще ме изпитва Бурхард.
Бурхард е готин, само трябва да си отстояваш позицията и да не се оставяш да те оплете в собствените ти разсъждения.
А тая папка 155 стр ме уби
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бурхард ми беше на пилотен изпит.dudu написа:Кво сте се спекли с тва ДСД бе, всички го взимат, адски лесно е.Raya_Alexandra написа:Аз съм на устен в неделя на 10ти.За добро или за лошо ще ме изпитва Бурхард.
Бурхард е готин, само трябва да си отстояваш позицията и да не се оставяш да те оплете в собствените ти разсъждения.
А тая папка 155 стр ме уби
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
Каква ти е темата?Raya_Alexandra написа:Бурхард ми беше на пилотен изпит.dudu написа:Кво сте се спекли с тва ДСД бе, всички го взимат, адски лесно е.Raya_Alexandra написа:Аз съм на устен в неделя на 10ти.За добро или за лошо ще ме изпитва Бурхард.
А тая папка 155 стр ме убиСтори ми се, че говори без почти никаква интонация, което е объркващо.
А папката ми е голяма, защото и темата ми е обширна... имам и още материали да слагам, но едва ли ще ги сложа.
Споко, всички ще се справите. Даже накрая ти става гадно, че на устния не можеш да кажеш и 1/100 от нещата, които знаеш
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Auswirkungen der Globalisierung auf die deutsche Wirtschaftdudu написа:Каква ти е темата?
Надявам се!dudu написа:Споко, всички ще се справите. Даже накрая ти става гадно, че на устния не можеш да кажеш и 1/100 от нещата, които знаеш
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пък и компонентите на изпита се променят... гадно.dudu написа:И аз се убедих в това миналата година.
Ама от догодина е прецаканоооо, вие сте последните с готини дипломи без срок на валидност.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: