ГОЛЕМИЯТ ХАОС

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Ако се записваш ще трябва и пари да си вземеш, за да платиш...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
boristudent
В началото бе словото

пак съм аз

Мнение от boristudent »

Зна4и първо в СУ се попълват документите и с тях отивам да внеса таксата и да се запиша във факултета ми :?: :idea:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Първо попълваш първата страница на студентската книжка, която е с твърди корици и отиваш веднага да внесеш таксата- не знам колко беше ама си носи най- сигурно 250 лева някъде- за различните специалности е различно...
След това си попълваш двата именника, студентскта лична книжка и другите документи и ги подават в кабинета за специалността ти...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
derail
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от derail »

РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РАБОТИ:
доста чудно защо всички трябваше да се блъскаме на едно място-литература, история, математика, английски и т.н.....определено нямаше организация. А и почти никакви обяснения за мотивацията на оценката. Не че съм очаквала нещо по-различно де. :wink: Само нетърпеливо чакаха да си тръгвам и да не им губя времето.

Като стана дума за това. Тези, които успяха да се доберат до стаята и да си видят работата-съгласни ли сте с оценката след като си видяхте рецензия, грешки? :?: :?:
Аватар
boristudent
В началото бе словото

биологическия

Мнение от boristudent »

Къде се намира биологическия, някой знае ли :?:
borki4a
В началото бе словото

Мнение от borki4a »

това е над БНР-Националното радио
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: пак съм аз

Мнение от post-mortem »

boristudent написа:Зна4и първо в СУ се попълват документите и с тях отивам да внеса таксата и да се запиша във факултета ми :?: :idea:
Всичко става във факултета, в коийто ти е специалността...
и не забравяй носи си лична карта, оригинала на диплома и три снимки формат 4/6...
и внимаваи при попълването на документите- те са към пет шест лева... комплекта
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

derail написа:РАЗГЛЕЖДАНЕ НА РАБОТИ:
доста чудно защо всички трябваше да се блъскаме на едно място-литература, история, математика, английски и т.н.....определено нямаше организация. А и почти никакви обяснения за мотивацията на оценката. Не че съм очаквала нещо по-различно де. :wink: Само нетърпеливо чакаха да си тръгвам и да не им губя времето.

Като стана дума за това. Тези, които успяха да се доберат до стаята и да си видят работата-съгласни ли сте с оценката след като си видяхте рецензия, грешки? :?: :?:
Беше тъпо- подчертали ми разни думички и като питам защо, то се чудят,какви глупсоти да измислят. Беше си пълно заяждане с темата ми. Ама какво да се прави...Най-многото догодина да отида ,да се ява по литература, може да не уча там,ама поне да докажа на себе си и на тях,че мога...Много ще се накефя,ако мога да им натрия носовете по този начин...
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Бре те май въобще не ги четат- само зачеркват наляво- надясно...
Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Не, те ги четат, но си подчертават тук там, разни думички като " така, по този начин, а, те...". Попринцип са 3-ма проверители,заради арбитъра, но в моята работа имаше само два цвята химикал. Не знам, но единият от тях си беше играл много повече да подчертава...И писали една дълга рецензия... Къде им остана време да я напишат,не знам... Явно са били ядосани и са искали да докажат,че могат да напишат рецензия само колкото работата ми :violent1:
Аватар
derail
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от derail »

в моята тема нямаше много червен химикал и подчертаване, но пък бяха разбрали, че "липсват нюанси". Чудя се дали това че няма много червено не значи, че не са я чели много задълбочено и са прескачали по няколко реда.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Мога да кажа,че моята работа е четена от 1 проверител точно веднъж... Не знам, кой беше подчертавал повече, май че арбитъра,но не съм убедена... Поне в Шумен беше така... Ама то все не им харесва някой израз или думичка
Аватар
Pulse
В началото бе словото

Мнение от Pulse »

post-mortem написа:Първо попълваш първата страница на студентската книжка, която е с твърди корици и отиваш веднага да внесеш таксата- не знам колко беше ама си носи най- сигурно 250 лева някъде- за различните специалности е различно...
След това си попълваш двата именника, студентскта лична книжка и другите документи и ги подават в кабинета за специалността ти...
Не се ли плаща само таксата за първия семестър,аз така знам? т.е около 125-130лв(при цялостна такса 250-260лв) в зависимост от специалностите,защото все пак не е сигурно кой ще се добере до втори :)
Аватар
yanitsa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yanitsa »

плаща се половината от таксата, т.е. само за първия семестър, и освен това формат на снимките 4/6 е поредната глупост на СУ, защото този формат не се прави официално от няколко години. и "учудващо" как нормалните паспортни снимки, които ще ти направят във всяко фото и които не са 4/6 пасват идеално на празното място в документите, където трябва да бъдат залепени
mind ...
Аватар
sweetpoly
В началото бе словото

Мнение от sweetpoly »

yanitsa написа:плаща се половината от таксата, т.е. само за първия семестър, и освен това формат на снимките 4/6 е поредната глупост на СУ, защото този формат не се прави официално от няколко години. и "учудващо" как нормалните паспортни снимки, които ще ти направят във всяко фото и които не са 4/6 пасват идеално на празното място в документите, където трябва да бъдат залепени
и на мен ми изглежда странно, че искат толкова големи снимки , и за УНСС искат 4/6
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”