относно потърждението

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
plan9usr
В началото бе словото

относно потърждението

Мнение от plan9usr »

понеже някой модератор се е престарал отново и ми е затрил запитването, та ако може някой дори и на лс да драсне 2 реда къде се ходи да се потвърди участие за второ класиране, понеже нямам време да се мотая по разни канцеларии претъпкани с тъпи секретарки (съжалявам, но държавните чиновници са пълна отвртат), ще съм ви много благодарен, ако не се изсилите отново и не изтриете въпроса ми!
във факултета ли се ходи, какви документи се носят. никъде няма подобна информация, май обичаме да се престараваме само в триенето! :evil:
Аватар
Xpucu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Xpucu »

Отиваш във факултета на специалността, в която си приет. Носиш диплома и лична карта, и една декларация , която ще получиш оттам намясто. И от чакането няма да се спасиш...
Просто very нетипична...

-=In Omnia Paratus=-
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Потвържадава се във факултета , в който си приета. Ако има опашка ще трябва да ги изчакаш. Но процедурата не е никак сложна а трае няколко минути. Успех :!: :!: :!:
Извинявай ако някой ти е изтрил преди въпроса (поемам отговорността)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хора, стига сте се оплаквали, че много се чака. Аз днес ходих към 10.00 часа да потвърждавам и пред мен имаше само няколко човека. Пред другите специалности също нямаше кой знае колко хора. Единствено имаше опашка пред "Право"-то. Но и там вървеше бързо, защото наистина се минава буквално за 1-2 минути и ако трябва да бъдем честни ние май повече ги бавим с нашите въпроси, отколкото те самите. Спезиално мен ме обслужи една млада дама, която беше безкрайно любезна и изчерпателна. Обясни ми абсолютно всичко, което ме вълнуваше и ми разясни цялата процедура по записването и потвържаването.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
psykko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от psykko »

добре, а тези, които на първо класиране не са приети нищо къде трябва да подадат документи за второ класиране?
extra medication for all
borki4a
В началото бе словото

Мнение от borki4a »

ако на мърво нв си приет ни6то,те автомати4но те пра6тат на второ класиране,не е нужно ти да потвърждава6
Аватар
psykko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от psykko »

боже, ама в заблуждение съм била изпаднала. нали това, което ми казваш е сигурно?
extra medication for all
borki4a
В началото бе словото

Мнение от borki4a »

е да бе,сигурна съм
plan9usr
В началото бе словото

Re: относно потърждението

Мнение от plan9usr »

мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

на потвърдилите участие второ класиране дадоха ли ви някакви бележки?!?!? защото на мен нищо...
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

не, какви бележки да ни дават улрика??
iiccoo

Re: относно потърждението

Мнение от iiccoo »

plan9usr написа:мерси на всички отговорили, и съжалявам, че разводнявам новия изникнал клон на темата, но исках само да спомена, че не опашките ме дразнят или плашат, ами неспособността на служителите да си вършат бързо, прецизно и най-вече без допълнителни проблеми и задълбавания работата. това разбира се едва ли важи за су и още по-малко за подаване на диплома за второ класиране и т.н., но вече имам дълбоко вкоренена фобия и готовност за големи разправии, а мразя такива истории! още веднъж мерси на всички и успех на всички приети или неприети това, което искат да учат!
Аз може би ще съм единствения, който ще ги защити.Постави се на мястото на човека, който ти приема документите.Минали са 100 такива като теб и остават още толкова заредени с негативна енергия и дошли с мисълта да се разправят.А хората са изправени пред множество нервни кандидат-студенти.Оверявам те, че ти нямаш това търпение което проявяват те.
Последно промяна от iiccoo на 11 Авг 2005, 05:23, променено общо 1 път.
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

ами и аз не знам..защото все пак си оставих дипломата там и мислех, че ще ми дадат някакво документче, че съм била там, че дипломата ми е там, че искам да участвам..нещо от сорта;)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”